Accommodatie aanmelden

Ontdek de oudste, onafhankelijke deelstaat van de wereld: San Marino. Met haar grillige natuur, bijzondere cultuur en Italiaanse invloeden is deze regio een perfecte vakantiebestemming. Verblijf in een ruime safaritent op een luxe Glamping. San Marino is een ideale plek om vakantie te vieren!

Toon filters

Luxe kamperen in San Marino 

In de Italiaanse Apennijnen ligt de oudste republiek van Europa, San Marino. Deze 61 vierkante kilometer grote enclave is de oudste, nog bestaande, onafhankelijke staat van de wereld. Met haar grillige natuur en prachtige, historische plaatsen is deze dwergstaat een absolute must om ooit eens te bezoeken!   

Wil je graag eens glamperen en zoek je nog een mooie glamping in deze regio? In San Marino vind je slechts één camping, maar deze heeft precies wat je zoekt! Omgeven door een natuurpark, een stukje verder van de hoofdstad, ligt deze glamping op een mooie heuvel. Met uitzicht op de Adriatische kust is het geweldig vertoeven in de grote safaritenten en lodgetenten. Hier is luxe en ruimte genoeg voor het hele gezin en van alles te beleven van jong tot oud. Vanaf hier kun je perfect de republiek ontdekken! 

Ontdek de prachtige omgeving van San Marino, Italië 

Hoewel San Marino officieel niet behoort tot Italië, is de omgeving natuurlijk wel op en top Italiaans. Pittoreske bergdorpjes, historische bouwwerken en de zonnige zandstranden op slechts een half uur rijden maken deze regio bij uitstek een perfecte vakantiebestemming. 

Ontdek de schilderachtige omgeving en bezoek de verschillende dorpjes Cesta en Montale en natuurlijk de San Marino Citta zelf. Hier halen winkelliefhebbers hun hart op, want je vindt hier genoeg luxe winkels en outlets waar je mooie Italiaanse producten kunt kopen. Maak in de hoofdstad ook kennis met de cultuur in de verschillende musea en historische bouwwerken. Het uitzicht vanaf de toren van Guaita is adembenemend. Sluit de dag af met heerlijke gerechten van de Italiaanse gastronomie. Er zijn genoeg restaurantjes om uit te kiezen!  

Boek dus nu jouw veelzijdige glampingvakantie in het prachtige San Marino. Luxe kamperen op een glamping in San Marino begint bij Glampings!