Accommodatie aanmelden

Glamping Sardinië

Het bijzondere eiland Sardinië is een unieke vakantiebestemming in Italië. Dankzij de idyllische stranden, intieme baaien en het indrukwekkende landschap zul je hier in een luxe Glamping accommodatie een bijzondere vakantie beleven.

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping Sardinië

Op ongeveer 190 kilometer van het vasteland van Italië ligt het eiland Sardinië. Glamping op dit prachtige eiland is adembenemend. Je vindt er namelijk prachtige stranden en ruige bergen. Tevens is het eiland rijk aan cultuur en historie.

Luxe glampings in Sardinië

Glamping in Sardinië is zeker aan te raden. Op het eiland kun je namelijk perfect glamperen in onder andere een safaritent, lodgetent of glamptent. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en beschikken vaak over privé sanitair. Bovendien bevatten ze allemaal een terras waardoor je op en top van het buitenleven en het uitzicht kan genieten. Dus ben je op zoek naar de perfecte bestemming voor glamping? Sardinië heeft het allemaal!

Jaarlijks zijn er maar liefst 1500 terugkerende feesten op Sardinië. Deze zijn meestal van religieuze of historische aard. Denk bijvoorbeeld aan de carnaval die in februari plaatsvindt of de vreugdevuren die in juni worden aangestoken ter ere van San Giovanni.

Als je in Sardinië bent bezoek dan zeker de prehistorische ‘nuraghi’. Dit zijn overblijfselen van kastelen, dorpen en tempels van meer dan 3500 jaar geleden. Aan de kust vind je moderne en levendige dorpen terwijl de inlandse dorpen hun eeuwenoude tradities hebben behouden. Op het eiland kun je prachtig wandelen en fietsen door de ongerepte natuur. Ideaal voor tijdens een glamping. Sardinië heeft tevens een lange kustlijn waar je verscheidene baaitjes, zandstranden, prachtige rotsformaties en grotten vindt.

Het eiland is door deze veelzijdigheid perfect voor glampings! Sardinië bevat bovendien een heerlijke traditionele keuken. Deze bestaat uit vele visspecialiteiten en lokale specialiteiten zoals wild zwijn.