Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje in Klein Zundert - Glamping Noord-Brabant

Klein Zundert, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Uitzicht
  • Veel privacy
  • Vuurplaats
Vanaf prijs per nacht ? 80,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Geniet van een heerlijke en bijzondere overnachting, midden in de Brabantse natuur. Dit natuurhuisje in Klein Zundert is een authentieke yurt waar je bijzonder kunt overnachten. Hier kun je je met z'n tweetjes of met het gezin heerlijk genieten van glamping in Nederland!

Het natuurhuisje in Noord-Brabant

Beleef een bijzondere glamping ervaring in deze yurt in Noord-Brabant. De voorzieningen zijn basic maar de omgeving is dat zeker niet! Het enige wat je zelf mee moet nemen in deze yurt in Nederland is een matje en een slaapzak. Je kunt er gebruik maken van het terrein en in de tuin pluk je je eigen maaltijd bij elkaar. Er wordt gezorgd voor de yurt, stroom, toegang tot drinkwater, een (compost) toilet, waterkoker, 3-pits camping gasstel, potten en pannen, borden, bestek, mokken, glazen, koelkast(je) en natuurlijk de rustige en prachtige locatie.

Overige faciliteiten

Heb je nog vragen of nog iets anders nodig? De eigenaren helpen je graag om jouw verblijf compleet naar wens te maken! Ook kun je er hout kopen om een gezellig kampvuur te maken.

De omgeving van Klein Zundert, Noord-Brabant

Natuurliefhebbers halen hier in hart op. 's nachts is het er heerlijk stil en je wordt wakker met het geluid van fluitende vogels. Dit natuurhuisje in Nederland is dus perfect gelegen voor degenen die er graag op uit trekken in de natuur. Bezoek bijvoorbeeldnatuurgebied de Oude Buissche heide, Vloeiweide, Krabbenboschen, Landgoederen de Moeren, Wallsteijn of Mariënville. Er is genoeg te doen in de omgeving en in Klein Zundert, wist je dat dit de geboorteplaats is van Vincent van Goch? Een aanrader is een bezoekje aan Pluktuin "Blommenveld".

Extra voorzieningen

Je geniet van veel rust en privacy tijdens je verblijf in dit bijzondere natuurhuisje in Noord-Brabant.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio