Accommodatie aanmelden

Themakamer Waterzicht - Efteling

Kaatsheuvel, Nederland

  • Privé sanitair
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Wifi (gratis)
  • Ontbijtservice
Vanaf prijs per nacht ? 462,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Wil je De Efteling optimaal beleven? Dan is het leuk om de leukste attractiepark van Nederland meerdere dagen te bezoeken. Verblijf daarom in een van de unieke themakamers op Vakantiepark Loonsche Land. Hier overnacht je in een sprookjesachtige sfeer. 

De accommodatie
Een overnachting in een Themakamer Waterzicht zorgt voor een unieke ervaring. Dit unieke vakantiehuisje is geschikt voor 6 personen en beschikt over een prachtig uitzicht over een grote waterplas. Dit uitzicht kan je bewonderen vanaf jouw eigen vlonderterras. Het vakantiehuisje is voorzien van comfortabele bedden, namelijk 4 boxsprings en 1x een stapelbed. Tevens is er een badkamer met een douche en toilet. Eigenlijk is deze themakamer net een hotelkamer, maar met de privacy van een eigen vakantiewoning. En in de Themakamer Waterzicht is er ook een TV met alle Efteling-kanalen. 

De faciliteiten
Vakantiepark Efteling Loonsche Land ligt middenin een natuurgebied. De themakamers zijn ook zo gebouwd, zodat ze goed passen in de natuur. Op het vakantiepark dichtbij De Efteling kan je onder andere een restaurant vinden, hier kan je heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Kinderen zullen zich niet vervelen tijdens een weekendje weg. Er zijn namelijk meerdere speeltoestellen aanwezig en de kinderen kunnen in de dierenweide kleine dieren knuffelen. 

De omgeving
Om een dagje uit in De Efteling te beleven hoef je maar 20 minuten te lopen vanaf de themakamers. Wanneer je verblijft in een van de themakamers heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark. Vakantiepark Loonsche Land ligt tevens aan het natuurgebied Het Loonsche Land. Een natuurgebied van 50 hectare vol met dichte bossen, open heidevelden, duinen en schapenweide. 

Extra faciliteiten
Bij een overnachting op dit vakantiepark in Kaatsheuvel heb je onbeperkt toegang tot De Efteling. Tevens is het ontbijt inclusief. En mocht je willen dineren, dan kan dit in het restaurant op het vakantiepark of je kunt ervoor kiezen om een hapje te eten in een van de restaurant in De Efteling, ook als het attractiepark al gesloten is. 

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio