De dagen worden weer langer, de temperaturen hoger en de natuur bloeit langzaam op. Pasen is het perfecte moment om er met de familie even tussenuit te gaan. Of je nu dichtbij paaseieren gaat zoeken, of de zon opzoekt en het paasontbijt in het buitenland doorbrengt; wij zochten de beste paasacties en paasaanbiedingen bij glampings voor je uit.

Pasen op de Boerderij! 
Vier dit jaar pasen op de boerderij! Geniet van vier (of meer) dagen lang boerenpret tijdens het paasweekend. Op de boerderijglampings worden, naast de standaard activiteiten nog extra activiteiten georganiseerd. Denk aan eieren zoeken, eieren schilderen of een lekker paasontbijtje. Nog een leuk extraatje: tijdens pasen is er op de boerderijen sprake van een ware babyboom! Op alle boerderijglampings verdubbelen het aantal erfbewoners met vele dieren. Extra reden om deze pasen schapen en geitjes te knuffelen, kalfjes te voeren en op zoek te gaan naar verse eitjes in het kippenhok.
Deelnemende glampings: De Groene Hoeve, De KalverweideHoeve Waterschap, Hoeve De PippertLandgoed Tongeren en Hof Keppel.

25% korting bij Landal 
Ook bij Landal Greenparks worden er tal van leuke paasactiviteiten georganiseerd. Een paasmandje knutselen, eieren zoeken of heerlijke paasbaksels maken? Beleef het allemaal bij de deelnemende parken van Landal Greenparks. Speurneuzen kunnen zelfs op zoek gaan naar het Gouden Paasei dat ergens op het park is verstopt! Boek nu in de periode van 30 maart tot 3 april en ontvang 25% korting op je paasverblijf. 
Deelnemende glampings: Ooghduyne, ColdenhoveWarsberg

Suncamp Paasaanbiedingen 
Wist je dat de paasdagen ook perfect zijn om er even helemaal tussenuit te gaan? Zo tussen de vakanties door heb je toch genoeg dagen om het buitenland en daarmee nog de vaak iets warmere zon op te zoeken. De aanbiedingen van Suncamp zijn nu wel zeer scherp geprijsd! 
Deelnemende glampings: Centro Vacanze Isuledda,

RCN Paasaanbiedingen  
Geniet tijdens het lange paasweekend van de natuur en het voorjaar bij de safaritenten en bungalows van RCN! Op alle parken worden allerlei leuke paasactiviteiten georganiseerd terwijl je in de omgeving de natuur aan alle kanten ziet opbloeien. En wil je extra lang blijven? In de periode van 23 maart tot 10 april profiteer je van 20% korting op je verblijf.
Deelnemende glampings: RCN De Noordster, RCN Zeewolde, RCN De Roggeberg, RCN Het Grote Bos, RCN De Jagerstee,

Vacanceselect Paasvakantie 
De dagen worden langer en de natuur begint te ontwaken: het voorjaar is de perfecte tijd om ertussenuit te gaan en de eerste echte zonnestralen te voelen. Wordt het een sfeervol vakantiepark dichtbij huis of toch luxe kamperen in Zuid-Europa? En wie vindt het eerste paasei? Kom zoeken bij één van de luxe glampings in Italië, Kroatië of Frankrijk! 
Deelnemende glampings: Cavallino, Terme CatezLago Maggiore

Culinair pasen op De Boshoek
Kom culinair pasen vieren op De Boshoek! Tafelgrillen, deelnemen aan het paasbuffet of de paasbrunch met live-cooking! 

Paasweekend op De Vossenburcht
Op zoek naar een leuke camping voor Pasen? Vier het Paasweekend op camping De Vossenburcht. Huur een trekkershut of rustieke cottage midden in de bossen en geniet van het natuurgebied wat volop in bloei is.