Op zoek naar een bijzondere en actieve vakantie met het hele gezin? Of vind je het leuk om helemaal los te gaan in de achtbanen van een attractiepark? Als je graag wilt kamperen in de buurt maar wel wat meer luxe zoekt is een glamping vlakbij een pretpark de ideale oplossing! Uitrusten op comfortabele bedden, maar toch binnen een mum van tijd in de achtbaan zitten: dat is toch perfect!

Themakamer Boomzicht - Efteling, Brabant
Wat is er nu nostalgischer onder de Nederlandse attractieparken dan De Efteling? Stap in de droomvlucht, ontdek het Sprookjesbos of probeer de Baron voor de echte waaghalzen. Blijf ‘s avonds nog even in het sprookje hangen op grote hoogte in de boomhut! Op Vakantiepark Loonsche Land vind je themakamers Boomzicht die je De Efteling optimaal laten beleven.

Themakamer Boomzicht

Boomhut - Kriebelland, Duitsland
De boomhutten van Kriebelland zijn unieke, avontuurlijke overnachtingsplekken. Op bijna 20 meter hoogte tussen de toppen van 180 jaar oude eikenbomen zul je hier een onvergetelijke nacht beleven voor het hele gezin. Naast het pretpark Sonnenlandpark in Lichtenau is het avontuurlijke klimbos of de prachtige wandelpaden in de omgeving een dikke aanrader.

Boomhut Kriebelland

Safaritent - Walibi, Flevoland
Voor de echte fans is Walibi toch wel hét park met de meeste, langste en snelste achtbanen. Hun ‘thrill rides’ geven je de kans om de grens op te zoeken met angstaanjagende hoogtes en gierende kurkentrekkers. Bijkomen doe je in de relaxte safaritenten van Vakantiepark Flevostrand, direct aan het Veluwemeer.

Safaritent Flevostrand

Paalhut - Disneyland Parijs, Frankrijk 
Als er één park in Europa is die je één keer in je leven een keer moet bezoeken dan is dat wel Disneyland Parijs. Hier beleef je een onvergetelijke ervaring met het hele gezin. Geniet van glamping in een paalhut van Maisons-Laffitte, vlakbij Parijs. Deze unieke accommodatie op ruim vijf meter hoogte maakt je droomweekend helemaal af.

Paalhut Maisons-Laffitte

Safarilodge - Beekse Bergen, Brabant 
Overnachten tussen de wilde dieren! Dat is toch wel heel gaaf? In de lodge van Safari Resort Beekse Bergen wordt die droom werkelijkheid. Hier slaap je op 15 meter afstand van allerlei wilde dieren, wat geweldige uitzichten oplevert. Ontbijten tussen de giraffen, Afrikaanse spelletjes spelen in de lodge of genieten van een exotische maaltijd in het restaurant. Kortom, alle ingrediënten voor een spectaculaire vakantie!

Safarilodge Beekse Bergen

Cottage - Hellendoorn, Overijssel 
In Ijhoorst, vlakbij het avonturenpark Hellendoorn, vind je rustieke en smaakvol ingerichte cottages die van alle gemakken is voorzien. De Vossenburcht verwelkomt zowel gezinnen als natuurliefhebbers en biedt volop faciliteiten en activiteiten. Maak kennis met het animatieteam, de sport- en speelvelden, het verwarmde zwembad of natuurlijk avonturenpark Hellendoorn. Als ouder kun je heerlijk ontspannen.

Cottage De Vossenburcht

Zigeunerwagen en boomhut - Tripsdrill, Duitsland
Kamperen in een zigeunerwagen of boomhut midden in een gaaf attractiepark? Dat kan bij Tripsdrill in Cleebronn, vlakbij Stuttgart. Hier is zoveel te zien en te doen dat het onmogelijk is om allemaal op te noemen, maar een bijzondere vakantie heb je hier gegarandeerd.

Boomhut Tripsdrill