Accommodatie aanmelden

Attractiepark Tripsdrill - Boomhut & Zigeunerwagen Baden-Württemberg

Cleebronn, Duitsland

  • Restaurant
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 89,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Kamperen in een pipowagen of boomhut in een attractiepark? Dat kan bij Attractiepark Tripsdrill in Cleebronn, nabij Stuttgart! Een unieke glamping in Baden-Württemberg, Duitsland. Hier slaap je in het attractiepark zelf, in een gezellige wagen of boomhut die plek biedt aan de hele familie. Glamperen, kamperen in stijl, krijgt zo wel een heel nieuwe betekenis. Dit wordt voor de kinderen een vakantie om nooit meer te vergeten!

Het is werkelijk een unieke ervaring om te slapen in een pipowagen. Baden-Württemberg heeft er met het Tripsdrill Vakantiepark een echt bijzondere glamping bij. Waar je je overdag aan de meer dan honderd attracties met als thema “Zwaben Anno 1880” waagt kun je ’s avonds gezellig overnachten in de wagen. Er is een stapelbed en een tweepersoonsbed, voor een eventuele vijfde persoon kan de zithoek veranderd worden in een extra bed. Er is geen mogelijkheid om te koken, maar op het park vind je een restaurant. De sanitaire voorzieningen liggen overigens dichtbij de wagen.

De boomhut is geschikt voor 2 tot 4 personen en heeft een zeer knusse sfeer. De woon- & slaapkamer beschikken over een tweepersoonsbed en één stapelbed. Tevens is er een badkamer met douche en toilet aanwezig.

Het ontbijt is inbegrepen in de prijs en doe je ’s ochtends middenin het attractiepark. Ook toegang tot het Wildpark, welke naast de pipowagens ligt, zit inbegrepen. Kinderen onder de vier jaar mogen trouwens gratis overnachten. En dan natuurlijk het park verkennen: achtbanen, wildwaterbanen, een katapult en boottocht, de duizendpoot en vlindervlucht. Wil je even op adem komen dan loop je door de dorpsstraat, de Gaudi-wijk, of geniet je van het uitzicht in de paddenstoelschommel.

Er is werkelijk zoveel te zien en te doen dat het onmogelijk is het allemaal op te noemen. Maar het staat vast dat je hier verblijft op een bijzonder type glamping. Duitsland is niet ver reizen, en het park ligt slechts op vijf en een half uur rijden vanaf Utrecht. Leuk voor een lang weekend weg met de kinderen bijvoorbeeld!

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio