Een caravan op een camping saai? Niet met deze bijzondere en gepimpte caravans en airstreams. In deze blog laten we je 6 speciale caravan overnachtingen zien, ieder met een speciale glamping accommodatie. De caravans staan overigens in willekeurige volgorde, jij kiest welke de leukste is. Ben je al benieuwd? Lees dan snel verder!

1. Airstream Hotel: Vintage carcavan in Thüringen, Duitsland 

Om de spits af te bijten deze bijzondere Amerikaanse airstream, gelegen in Thüringen in Duitsland. Met een overnachting in deze airstream beleef je de ‘American Dream’. Deze accommodatie heeft een retro interieur en een blinkend stalen exterieur. Ze zijn hier en daar opgeknapt voor een update en om meer ruimte te creëren. En ook een leuk weetje: je kunt de vintage caravans ook huren als ‘hire-to-drive’, zo ga je op reis met je eigen retro-trailer.

2. De Vreemde Vogel, glamping in Vlaardingen, Nederland 

De Vreemde Vogel in Vlaardingen dé plek waar je moet zijn voor een unieke glamping beleving. Hier vind je namelijk maar liefst 10 unieke ‘buitenkamers’ verspreid over een ruim terrein met optimale privacy. Je kunt kiezen uit een vliegtuig, vogelhuisje, spaceshuttle, safaritent, pipowagen, waterhut of chalet in het teken van de brandweer. Oude caravans zijn omgebouwd tot bijzondere en unieke glamping accommodaties. Kun jij er één kiezen?

3. STOERbuiten, Lodges in Brouwershaven, Nederland 

STOERbuiten verhuurt nieuwe hippe vakantie lodges gemaakt van oude stacaravans, ideaal voor een bijzondere glamping vakantie in Zeeland. De lodges zijn volledig gerenoveerd met ieder een eigen karakter. Bij STOERbuiten kun je naast een accommodatie huren, ook een accommodatie kopen. Hierbij bouw je je eigen buitenverblijf en maak je van je eigen plek een unieke beleving!

4. Belrepayre Airstream Retro in Manses, Frankrijk

Deze airstream in Manses heeft die echte Amerikaanse look. Deze oude trailers zijn omgebouwd tot een echte glamping locatie waar je heerlijk kunt overnachten! Ook kun je hier een airstream kopen. Op deze locatie staat het vol met deze speciale airstreams.

5. Camp Silver Island HideAway, airstream op Texel, Nederland

In de Verenigde Staten bij de airstreams al lang een fenomeen. Met de opkomst van glamping in Nederland worden ook de airstreams steeds populairder. Deze airstreams van Camp Silver in op het waddeneiland Texel zijn speciaal voor Camp Silver ontworpen door Christopher Deam uit San Francisco. Met een overnachting in deze unieke airstream ervaar je het ultieme glamping gevoel.

6. Caravane Airstream Américaine in Nantes, Frankrijk

Deze airstream caravan is een originele caravan uit de jaren 70! Daardoor heeft deze een vintage, retro stijl. Ook deze airstream heeft een blinkend stalen exterieur, wat het een bijzondere accommodatie maakt. Geniet van een bijzondere glamping vakantie met een caravan waarbij alles bij aankomst al voor je klaar staat!

Zoals je ziet zijn er genoeg bijzondere airstreams en caravans beschikbaar voor een leuke glamping vakantie, die totaal het tegenovergestelde van saai zijn. Wil jij je eigen caravan pimpen? Hopelijk heb je na dit artikel wat inspiratie op gedaan. Of wil je oude caravan verkopen en een nieuwe aanschaffen nu je deze toffe airstreams hebt gezien? Kijk dan eens op www.osw.nl, hier kun je makkelijk en snel jouw (oude) caravan of camper verkopen!