Accommodatie aanmelden

Airstream Hotel - Vintage Caravan Thüringen

Jena , Duitsland

 • Barbecueën toegestaan
 • Buitenzwembad
 • Fietsverhuur
 • Speeltuin
 • Wifi (gratis)
 • Barbecue
 • Design inrichting
 • Kleinschalig park
 • Luxe Boxspring
 • Ontbijtservice
 • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 60,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Is het jouw ‘American Dream’ om ooit in een authentieke Amerikaanse caravan te slapen, met een retro interieur en een blinkend stalen exterieur? Het Airstream Hotel, een glamping in Thüringen – Duitsland, laat je droom uitkomen.
 
De accommodatie
De authentieke Amerikaanse caravans zijn gebouwd in de jaren ’60, en hebben een retro-interieur dat enigszins is geüpdatet om meer ruimte te creëren. Zo beschikken ze nu over bijvoorbeeld grotere en comfortabelere bedden. Alle Airstreams zijn met oog voor detail gerestaureerd waardoor de luxe uit de zestiger jaren behouden is gebleven. De caravans bieden plek aan 2 tot 6 personen, afhankelijk van het type, en hebben veelal geen sanitaire voorzieningen (of enkel met koud water). De sanitaire voorzieningen van de camping liggen op loopafstand. Het is wel mogelijk een portable toilet erbij te plaatsen tegen een kleine meerprijs. Er is een kleine zithoek, dat eventueel dient als extra slaapplaats, en een compact keukentje met een fornuisje of kookplaten, een koelkast en een spoelbak. De caravan beschikt over koud stromend water en verwarming.
 
De faciliteiten
De retro-airstreams staan op een kleinschalige glamping in Jena, Duitsland. Er ligt een zwembad dichtbij de camping, en daarachter ligt een rivier die je met een boot kunt bevaren. Bij de kiosk kun je een ontbijt bestellen voor de volgende ochtend. Er is een speeltuin voor de kinderen, en je kunt hier fietsen huren om de omgeving mee te ontdekken. Je kunt hier bovendien gratis gebruikmaken van Wifi.
 
De omgeving
De binnenstad van Jena ligt op zo’n 20 minuten lopen van de glamping. Hier kun je bijvoorbeeld het Romantikerhaus, het Planatarium en de Botanische Tuin bezoeken. De vele musea en de prachtige universiteit zijn ook een bezoek waard. Hikers en andere actievelingen halen hier ook hun hart op; er lopen vele mooie hikingpaden door het natuurreservaat Oberes Saaletal. Bewonder de mooie Saale-vallei vanaf de Jenzig- of Kernberg. De Saale-fietsroute brengt je langs romantische kastelen, doorheen de natuur en weelderig groene wijngaarden. De bergen rondom Jena zijn ook bijzonder geschikt voor mountainbikers. Cultuurliefhebbers zouden de Leuchtenburg nabij Kahla en de Dornburg kastelen moeten bezoeken.
 
Extra voorzieningen
Je kunt de vintage caravans ook huren als ‘hire-to-drive’ – ga op reis met je eigen retro-trailer.
 
Getoonde prijzen zijn gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen.
Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio