Accommodatie aanmelden
+-1 Foto's

Camping in het Bergland - Bouwwagen Noordrijn-Westfalen

Lindlar, Duitsland

  • Barbecueën toegestaan
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Kleinschalig park
  • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 35,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Geniet van een nieuw soort slaapervaring op de camping in het Bergisches Wald en ontspan midden in de natuur. Het campingpark in Noordrijn-Westfalen belooft een familiale sfeer en biedt veel rust. Loop langs de talrijke wandelpaden en ervaar een uniek uitzicht.

De bouwwagen van Camping in het Bergland

Groeten van Peter Lustig! Uniek is het bouwvoertuig van de camping in het Bergisches Land, dat direct naast Büschem's Box aan de rand van de tentweide staat. De glamping-accommodatie voor 2 personen heeft een volledig uitgeruste kitchenette, een kleine eethoek, een tweepersoonsbed en een toilet. De douches bevinden zich in het nabijgelegen sanitairgebouw. Voor de bouwwagen staat een kleine overdekte zithoek op de weide van waaruit je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de natuur.

De faciliteiten van Camping in het Bergland

Op Camping in het Bergland kun je niet alleen genieten van de familiale sfeer, maar ook vele onvergetelijke vakanties beleven. Bezoek bijvoorbeeld met de kinderen de kinderboerderij of de kleine dierenverblijfplaats met konijnen en cavia's. Er is ook een speeltuin waar jongere gasten naar hartelust stoom af kunnen blazen. Na een dag op een van de wandelpaden die direct aan het plein beginnen, kun je 's avonds genieten van de heerlijke delicatessen in het restaurant. De prachtige natuur rondom de camping belooft een ontspannen vakantie!

De omgeving van Oberbüschem, Lindlar

Het kleine dorpje Oberbüschem ligt aan de rand van het bos en in de directe omgeving van de camping. In ongeveer 10 minuten rijden bereikt je de steden Lindlar of Wipperfürth, waar je diverse winkels en vrijetijdsactiviteiten vindt. Bovendien zijn de steden Keulen, Wuppertal en Remscheid slechts 30 - 40 minuten verwijderd. Mis de kasteelruïnes van Eibach, kasteel Heiligenhoven of Homburg, verschillende druipsteengrotten, de klimhal en het apen- en vogelpark niet. Ook het openluchtmuseum LVR in Lindlar en de metabolontuinen van technologie met een uitkijkplatform en de langste dubbele glijbaan in Duitsland zijn een bezoek waard.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio