Accommodatie aanmelden

Camping in het Bergland - Struik box Noordrijn-Westfalen

Lindlar, Duitsland

  • Barbecueën toegestaan
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Kleinschalig park
  • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 35,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Geniet van een nieuw soort slaapervaring op Camping in het Bergland en ontspan midden in de natuur. Deze camping in Noordrijn-Westfalen belooft een familiale sfeer en biedt veel rust. Loop langs de talrijke wandelpaden en ervaar een uniek uitzicht.

Struik Box van Camping in het Bergland

In deze bijzondere stuik box wacht alles wat je nodig hebt op 21 m³. Er is een kleine volledig ingerichte kitchenette, een badkamer met douche en toilet, een gezellige eethoek en een slaapgelegenheid voor 2 personen. Er is ook een klein terras met tuinmeubilair, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt. Büschem's Box ligt direct naast de caravanplaatsen en de tentweide.

De faciliteiten van Camping in het Bergland

Op Camping in het Bergland kun je niet alleen genieten van de familiale sfeer, maar ook vele onvergetelijke vakanties beleven. Bezoek bijvoorbeeld met de kinderen de kinderboerderij of de kleine dierenverblijfplaats met konijnen en cavia's. Er is ook een speeltuin waar jongere gasten naar hartelust stoom af kunnen blazen. Na een dag op een van de wandelpaden die direct aan het plein beginnen, kun je 's avonds genieten van de heerlijke delicatessen in het restaurant. De prachtige natuur rondom de camping belooft een ontspannen vakantie!

De omgeving van Oberbüschem, Lindlar

Het kleine dorpje Oberbüschem ligt aan de rand van het bos en in de directe omgeving van de camping. In ongeveer 10 minuten rijden bereikt je de steden Lindlar of Wipperfürth, waar je diverse winkels en vrijetijdsactiviteiten vindt. Bovendien zijn de steden Keulen, Wuppertal en Remscheid slechts 30 - 40 minuten verwijderd. Mis de kasteelruïnes van Eibach, kasteel Heiligenhoven of Homburg, verschillende druipsteengrotten, de klimhal en het apen- en vogelpark niet. Ook het openluchtmuseum LVR in Lindlar en de metabolontuinen van technologie met een uitkijkplatform en de langste dubbele glijbaan in Duitsland zijn een bezoek waard.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio