Accommodatie aanmelden

Kiel Sailing City - Strandmand in Kieler Fjord

Heikendorf, Duitsland

  • Kleinschalig park
  • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 64,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Slapen midden op het strand in een bijzondere strandmand! Aan de Kieler Fjord vind je deze bijzondere slaapplek op het strand in Heikendorf. Geniet van het onvergetelijke panoramische uitzicht op de Baltische Zee vanuit deze strandmand voor twee. 

De strandmand van Kiel Sailing City

De strandmand waar je in kunt slapen aan de Kieler Fjord belooft een unieke en romantische ervaring voor twee personen. Binnen zijn er twee klaptafels en LED-verlichting. Ook heeft de strandmand een opbergvak achter de rugleuning en het hoofdkussen. De hoes over de strandmand is ook afsluitbaar. De strandmand heeft aan beide kanten een patrijspoort (rond raampje). Bij deze accommodatie neem je je eigen beddengoed of slaapzakken en kussens mee. Je bereikt de accommodatie op het strand met de bus, de veerboot, met de fiets of met de auto. 

De faciliteiten van Kiel Sailing City

Vlakbij de strandmand bevindt zich het strandhotel en het restaurant "Das kleine Strandhaus", waar je kunt genieten van heerlijke lekkernijen. Bovendien is de haven van Möltenort met andere restaurants en cafés te voet in enkele minuten te bereiken. Bij het huren van de strandmand, kunt je gratis gebruikmaken van de toiletten, die je 's nachts met een sleutel kunt betreden.

De omgeving van HEIKENDORF, Sleeswijk-Holstein

Het gebied rond de strandmand biedt veel afwisseling. Na een wandeling van 20 minuten bereik je het centrum van Heikendorf met verschillende winkels, de vissershaven en het kunstenaars museum. Bezoek de prachtige stad Kiel met het operagebouw, de Nikolaikirche, het stadhuis en het scheepvaartmuseum. Na een uitgebreide sightseeing tour kunt je de dag afsluiten met een rondje winkelen of met een heerlijke avond op het strand.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio