09 december 2020

Het coronavirus blijft voor nieuwe ontwikkelingen en nieuwe maatregelen zorgen. Nu des te meer verlangen we naar het ontdekken van bijzondere bestemmingen en unieke glamping accommodaties, maar dan wel in eigen land. De afgelopen tijd hebben de parken zich goed weten aan te passen aan de ontwikkelingen en de restricties. Toch kunnen we nog steeds veilig op vakantie, want er zijn in Nederland zoveel mooie plekken en glampings te vinden.

Sinds corona zijn er veel bijzondere glampings geboekt en we delen graag de top 10 meest geboekte glampings tijdens de huidige coronacrisis. Deze lijst - in willekeurige volgorde - staat vol met de mooiste glamping adresjes voor onze Nederlandse en Belgische glamping-fans. Al deze glampings zijn stuk voor stuk aanraders, ook voor zeker in de herfst en voor de aankomende winter!

Dit waren de top 10 populairste accommodaties tijdens de coronacrisis

1. Roompot Eco Grevelingenstrand: Tiny Houses in Zuid-Holland

2. Nutchel: Bijzondere lodges in de Belgische Ardennen

3. Sea Lodges: Glamping in Bloemendaal

4. Beach Resort Nieuwvliet-Bad: Strandhuisjes in Zeeland

5. Tiny Houses Maasduinen: Glamping in Limburg

6. Qurios Ameland: Sea Lodges op Ameland

7. Warredal: Luxe wellness lodges in Belgisch Limburg

8. Panorama camping Gulpenberg: Safaritenten in Limburg

9. Droompark De Zanding: Tiny Houses op de Veluwe

10. Strandhuisjes Julianadorp: Glamping Noord-Holland

Op vakantie tijdens de coronacrisis

In de huidige coronasituatie biedt glamping de mogelijkheid om toch veilig op vakantie te gaan. Veel glamping accommodaties hebben veel privacy, een bijzondere ligging in de Nederlandse natuur en eigen sanitair. Ook is het bij verschillende aanbieders mogelijk om een contactloos verblijf te boeken.

Alle accommodaties houden rekening met de maatregelen van het RIVM zodat je veilig kunt genieten van jouw glamping vakantie in Nederland. Zo wordt er overal 1,5 meter afstand gehouden, is er extra aandacht voor hygiëne en op verschillende parken is het mogelijk om eten af te halen. Ontdek de mooiste glampings tijdens corona bij deze aanbieders:

  • Droomparken

    Ben jij op zoek naar een glamping in een luxe tiny house? Dan ben je bij Droomparken aan het juiste adres! Met het motto: ‘Minder huis, meer leven’ bieden zij de mooiste tiny houses aan, midden in een natuurrijke omgeving. Klein maar heel fijn!
  • Qurios

    Op zoek naar een fijne, mooie bestemming voor een vakantie aan zee in Nederland? Bekijk dan de verschillende accommodaties en locaties van Qurios: prachtig ingerichte lodges dichtbij het fijne Nederlandse strand! 

  • Europarcs

    De vakantieparken van Europarcs vind je op toplocaties in Nederland. EuroParcs onderscheid zich van van andere aanbieders door de hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten op de vakantieparken. Je verblijft hier bijvoorbeeld in een luxe lodge of safaritent in Nederland.

  • Roompot

    Met een groot aantal verschillende locaties in Nederland heb je bij Roompot veel keuze en kun je op veel plekken genieten van een glamping vakantie. Ga met het gezin voor een luxe safaritent, of met z’n tweeën in een beach house aan het strand!

  • Landal

    Bij Landal staat rust, ruimte en natuur centraal, wat je ook zeker terugvind in het aanbod van safaritenten, strandhuisjes en zelfs een boomhut!
  • Natuurhuisje

    Kies je voor een accommodatie van Natuurhuisje? Dan verblijf je in een bijzondere accommodatie midden in de natuur. De verschillende locaties en accommodaties in Europa zijn 'weg van de massa' en niet op een groot vakantiepark. Zo kun je heerlijk onthaasten en tot rust komen. Ook heeft Natuurhuisje veel opties voor een contactloos verblijf!

 

Bekijk hier ook onze top 25 accommodaties van 2021!