Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje in Schiermonnikoog - Glamping Waddeneilanden

Eureca, Nederland

  • Privé sanitair
  • Aparte slaapkamer voor de kinderen
  • Kleinschalig park
  • Uitzicht
  • Veel privacy
  • Vuurplaats
Vanaf prijs per nacht ? 100,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Geniet van een heerlijke overnachting op een van de Nederlandse Waddeneilanden, een glamping op Schiermonnikoog. Dit natuurhuisje op Schiermonnikoog is een robuuste safaritent waar je kunt overnachten met het hele gezin. Geniet van een vakantie in eigen land bij deze safaritent op Schiermonnikoog!

Het natuurhuisje in Schiermonnikoog

Beleef een bijzondere glamping ervaring in deze safaritent in Friesland op Schiermonnikoog. Dit natuurhuisje in Friesland bestaat uit twee luxe safaritenten, samen bieden ze plek aan 8 personen. Ze zijn dus ideaal voor een vakantie met twee gezinnen. De safaritenten zijn inclusief eigen sanitair met regendouche, een ingerichte keuken een gezellig eet- en zitgedeelte. Ook beschikt deze safaritent in Nederland over een fijn terras met tuinmeubilair. In de tenten zijn er verschillende slaapkamers te vinden: twee stapelbedden, een tweepersoonsbed én een romantische bedstee voor twee.

Overige faciliteiten

Je kampeert hier bij Eureca en hier maak je het boerenleven van dichtbij mee. Help bijvoorbeeld mee met het voeren van de kalfjes in de lente. Het boerenerf is een leuke plek voor de kinderen, zij kunnen hier heerlijk spelen, sporten of spelen in de zandbak of op de schommels. Ook is er een vuurplaats aanwezig en kun je tegen betaling verse melk en verse eieren krijigen.

De omgeving van Eureca, Schiermonnikoog

Natuurliefhebbers halen hier in hart op. 's nachts is het er heerlijk stil en je wordt wakker met het geluid van fluitende vogels. Dit natuurhuisje op Schiermonnikoog is dus perfect gelegen voor degenen die er graag op uit trekken in de natuur. Dit waddeneiland is de ideale bestemming als je opzoek bent naar rust en ruimte. En wist je dat Schiermonnikoog een nationaal park is? Je komt er allerlei landschappen tegen: natuur, groene bossen, duinen, polders en natuurlijk het strand en de eindeloze kustlijn. Geniet hier van glamping op Schiermonnikoog

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio