Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje in Westergeest - Ecolodge Friesland

Westergeest, Nederland

  • Privé sanitair
  • Design inrichting
  • Eco-friendly
  • Kleinschalig park
  • Uitzicht
  • Veel privacy
Vanaf prijs per nacht ? 116,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Geniet van een heerlijke overnachting met glamping in Friesland. Dit natuurhuisje in Westergeest is een houten ecolodge waar je kunt overnachten met maximaal 3 personen. Geniet van een vakantie in eigen land bij deze ecolodge in Friesland!

Het natuurhuisje in Westergeest

Beleef een bijzondere glamping ervaring in deze glamping in Friesland. Dit natuurhuisje in Friesland is geschikt voor maximaal 3 personen. Ideaal voor een romantische getaway of voor jonge gezinnen. De eigenaren doen er hier alles aan om je een fijn verblijf te geven én om de prachtige omliggende natuur te bewaren. In de ecolodge staat ook duurzaamheid vooraan. Je hebt een uitzicht op het water en ze laten de natuur haar gang gaan. Binnen vind je een gezellige leefruimte, een kleine keuken, privé sanitair en drie eenpersoonsbedden.

Overige faciliteiten

Je kampeert hier bij Ljeppershiem en hier maak je de natuur van heel dichtbij mee. Het is heerlijk om je in de mooie, wilde tuin even terug te trekken en om te genieten van deze glamping in Nederland. Deze glamping in Friesland ligt direct aan het water. Het is ook erg leuk om een bootje te huren en via het water de omgeving te verkennen.

De omgeving van Westergeest, Friesland

Geniet van de natuur in dit mooie stukje Friesland, ideaal voor natuurliefhebbers. Je hebt vanuit je huisje uitzicht op Nieuwe Zwemmer, een kanaal waar je kunt vissen en varen. Elk huisje heeft een eigen aanlegoever voor een bootje. In dit gebied vind je ook veel vogels, soms zul je zelfs de ijsvogel voorbij zien vliegen op deze glamping in Friesland. 

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio