Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje Zwarte Woud

In het Zwarte Woud in Duitsland bevind je je midden in de natuur. Door de verschillende wilde dieren die hier leven, heb je een grote kans dat je er een aantal in het wild spot. Met een natuurhuisje in het Zwarte Woud kom je helemaal tot rust, terwijl je geniet van al het moois dat Duitsland te bieden heeft. Zo zijn er, zeker in de winter, mooie steden te bezoeken met prachtige kerstmarkten. Hier kun je natuurlijk genieten van Duitse specialiteiten, zoals de pretzels, schnitzels en braadworsten. Een pul bier kan hierbij natuurlijk ook niet ontbreken.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een glamping in de natuur van Zwarte Woud

Een lodge midden in de natuur van het Zwarte Woud bied je erg veel mogelijkheden. Of je nou op zoek bent naar een vakantie waar je heerlijk kunt relaxen of juist op zoek bent naar een actieve vakantie, in het Zwarte Woud vind je het allemaal. In het Zwarte Woud kun je bijvoorbeeld heerlijk wandelen, maar de actievelingen kunnen ook wildwater raften, abseilen of mountainbiken. Liever gebruik maken van de begaande paden, dan zijn er genoeg kilometers die goed met een normale fiets te doen zijn.

Huur een huisje midden in de natuur van Zwarte Woud

In het Zwarte Woud kun je in de zomer heerlijk vertoeven en van de natuur genieten. Wat echter niet veel mensen weten, is dat je in de winter in het Zwarte Woud ook erg mooi kunt skiën. Hierdoor is ook een verblijf in een vakantiehuis in de winter zeker aan te raden. De witte bergtoppen hebben een magische uitstraling, terwijl je binnen lekker kunt opwarmen. Natuurhuisjes in het Zwarte Woud zijn van alle gemakken voorzien, zo hoef je je tijdens je verblijf in het Zwarte Woud nergens druk om te maken. Vergeet vooral niet te genieten natuurlijk!