Accommodatie aanmelden

Uhlenköper-Camp Uelzen - Slaapmand Nedersaksen

Uelzen, Duitsland

  • Bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Buitenzwembad
  • Kanoverhuur
  • Kidsclub / Animatie
  • Kleuterbad
  • Oplaadpunt Elektrische auto
  • Oplaadpunt Elektrische fietsen
  • Speeltuin
  • Eco-friendly
  • Kleinschalig park
Vanaf prijs per nacht ? 35,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

In het kleine kamp Uhlenköper aan de rand van de heidestad Uelzen vindt je gegarandeerd rust en ontspanning. deze eco camping biedt het perfecte glampinggevoel voor het hele gezin!

De slaapmand van Uhlenköper-Camp Uelzen

De slaapmand of "Mupfel" is een stabiele 2-persoons tent met matras. De achterwand en het frame zijn gemaakt van hout. Er is ook een matras van synthetische vezels (goed geventileerd voor buiten) die de "bodem" van de mand vormt. Verder heeft het een zij-ingang, een verstelbaar dak, een schuin zeil en een hor. De slaapstrandmand bevindt zich direct naast het natuurzwembad.

De faciliteiten van Uhlenköper-Camp Uelzen

Aan de rand van de heidestad Uelzen ligt het ecologische Uhlenköper-Camp Uelzen. Op de camping is een natuurlijk zwembad met kinderbadje waar je met je kinderen lekker kunt uitblazen. Dit zwembadsysteem is vrij van chemische watertoevoegingen en een waterbehandelingssysteem zorgt ervoor dat het water schoon blijft. Met verschillende gebieden voor zwemmers, niet-zwemmers en peuters, is er iets voor elke waterliefhebber. Een glijbaan op de raftingroute is leuk voor het hele gezin! Daarnaast kunnen de kinderen deelnemen aan het gevarieerde animatieprogramma of de speeltuin verkennen. Het kamp Uhlenköper is ook een ideaal startpunt voor kanotochten, fietstochten, boomklimavonturen en andere uitstapjes naar de omgeving. In de biologische winkel van het hotel kun je heerlijke delicatessen kopen voor ontbijt, lunch of diner.

De omgeving van Uelzen, Nedersaksen

De Lüneburger Heide en omgeving bieden veel verschillende bestemmingen voor het hele gezin. Ontdek de Hanzestad Uelzen, die in regionaal gebruik ook wel de Uhlenköperstadt wordt genoemd. Als je een van de 10 mooiste treinstations wilt bezoeken, mag je het station Hundertwasser niet missen. De vele gouden ballen en kleurrijke mozaïeken maken deze plek heel bijzonder. Je kunt ook verschillende fietstochten maken door de prachtige heide of je kunt je vergapen aan het Ebstorf-klooster en het kasteel Holdenstedt. Het Heidepark Soltau biedt de juiste vakantie-ervaring voor uw kinderen. Of het nu boven het hoofd, in vrije val of in een cirkel is, iedereen krijgt hier zijn smaak!

Bijzonderheden

Je kunt gratis gebruikmaken van WiFi bij Uhlenköper-Camp Uelzen.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio