Accommodatie aanmelden
+1 Foto's

Camping Naturama Beilngries - Wijnvaten in Beieren

Beilngries, Duitsland

  • Buitenzwembad
  • Golfbaan (binnen 5km)
  • Tennisbaan
  • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 45,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Naturama Camping wordt omgeven door bomen en ligt direct aan de Altmühl in Opper-Beieren. Daar kunt je spannende avonturen beleven met het hele gezin en heerlijk ontspannen aan het natuurlijke zwemmeer. Geniet van je vakantie in een Wijnvat en ervaar het echte glamping-gevoel.

DE Wijnvaten VAN NATURAMA Beilngries

Naturama Beilngries is een vathotel, met 56 slaapvaten. Een vat is tussen de 6-8 m² groot en biedt ruimte aan 4-6 personen, afhankelijk van het type. Binnen is een kleine woonkamer en een warme kachel, voor een gezellige avond. Aan de voorzijde van het vat is er een mooi houten bankstel, waar je kunt ontspannen in de frisse buitenlucht. De sanitaire voorzieningen bevinden zich in de buurt van de vaten. De dekbedovertrekken zijn niet inbegrepen, deze kun je apart bijboeken of zelf meenemen.

DE FACILITEITEN VAN NATURAMA Beilngries

Op de camping zijn er veel mogelijkheden om stoom af te blazen en ultiem te genieten van jouw glamping vakantie. Je kunt bijvoorbeeld gaan tennissen, voetballen, beachvolleyballen en tafeltennissen. Daarnaast is er een buitenzwembad en een natuurlijk zwemmeer, waar je kunt spetteren en zonnebaden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om boten te huren of om te vissen op de visplek.

HET GEBIED VAN BEILGRGRIES, BEIEREN

In de buurt van de Natruama Beilngries zijn er prachtige fiets- en wandelpaden, zoals de Altmühltaler panorama. Je kunt ook een boottocht doen op het Rijn-Main-Donaukanaal, ervaar het beklimmen van het hoge touwenparcours in Beilngries of bezoek de rots labyrint. De roofvogelshow, fantastische kastelen en paleizen werelden, stadsgidsen, de Jurassic Zoo, het Dinosaur Park, het Audi Museum in Ingoltstadt, Playmobil Fun Park en de UNESCO World Heritage stad Regensburg zijn prachtige plek voor een dagje uit met het hele gezin. Als je cultuur wil proeven, biedt Beilngries de biertuinen: de perfecte basis voor een Beierse snack.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio