Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Bourgogne-Franche-Comté

Bourgogne-Franche-Comté is een prachtige bestemming voor een vakantie in het oosten van Frankrijk. Deze provincie aan de Zwitserse grens geeft genoeg mogelijkheden voor zowel een actieve vakantieganger als een vakantieganger die liever relaxt aan het zwembad. De verschillende mooie kastelen en burchten in de omgeving zijn een bezoekje waard, terwijl je in de avond kunt genieten van de echte Franse keuken. Kortom, een camping met zwembad in Bourgogne-Franche-Comté geeft je genoeg mogelijkheden.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met een zwembad in Bourgogne-Franche-Comté

Met de prachtige natuurgebieden in de omgeving is kamperen in deze provincie werkelijk waar prachtig. Met een wandeling of fietstocht door de natuur kom je helemaal tot rust. Tevens zijn de mooie steden Dijon en het Zwitserse Genève erg goed te berijden vanuit Bourgogne-Franche-Comté. Voor een diverse vakantie in de Franse regionen moet je in deze provincie zijn!

Een prachtige camping met zwembad in Bourgogne-Franche-Comté is voor elk type vakantieganger wel te vinden. De mogelijkheden voor glamping zijn daarbij eveneens eindeloos, geniet van nieuwe vorm van kamperen, met de voorzieningen van thuis maar met de rust en vrijheid van het ouderwetse kamperen! Bij de glampings is er ook meer dan genoeg te beleven voor de kinderen. Zo is er vaak een animatieteam, een speeltuin en een binnen- en buitenzwembad met peutergedeelte. In sommige gevallen is er zelfs sprake van een heus subtropisch zwemparadijs met glijbanen.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Bourgogne-Franche-Comté

Of je nu gaat kamperen met je familie, lekker met z’n tweetjes of met je vrienden, deze provincie biedt genoeg mogelijkheden. Een prachtige omgeving zorgt voor genoeg activiteiten overdag, terwijl de knusse Franse steden in de buurt je de mogelijkheid geven om ’s avonds lekker te dineren onder het genot van een lekker glas Franse wijn.