Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Pays de la Loire

In deze zuidelijke provincie aan de Franse kust kom jij als vakantieganger helemaa tot rust. De grote hoeveelheid natuur die hier te vinden is, maken het erg geschikt voor mooie fietstochten en lange wandelingen. Ben je geïnteresseerd in de autosport, dan mag een bezoekje aan de 24 uur van Le Mans natuurlijk niet ontbreken. In de omgeving ligt tevens een attractiepark, Les Machines de L’île, waar reusachtige dieren staan tentoongesteld. Een camping met zwembad in Pays de l Loire is dus zeker een aanrader.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met een zwembad in Pays de la Loire

In de ochtend lekker uitwaaien aan zee en een lange wandeling maken, terwijl je ’s middags heerlijk geniet van het warme Franse klimaat aan het zwembad? In Pays de la Loire kan het. Door het diverse aanbod aan glampings, is er voor elke vakantieganger wel een geschikte locatie te vinden. Doordat deze glampings tevens van alle gemakken zijn voorzien, kom je hier helemaal niks tekort.

Ook voor je kinderen is er gelukkig meer dan genoeg vertier te vinden. Zo is er meestal sprake van een buitenzwembad met een peutergedeelte, en soms zelfs een binnenzwembad of subtropisch zwemparadijs. Uiteraard zijn er ook diverse campings in de regio die ook beschikken over een animatieteam, kidsclub, sport- en speelvelden of een speeltuin. De kinderen zullen zich dus opperbest vermaken, terwijl jij heerlijk ontsnapt aan de dagelijkse sleur van thuis.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Pays de la Loire

Diversiteit ten top in Pays de la Loire. Voor elk type vakantieganger zijn er genoeg activiteiten beschikbaar die een weekje kamperen in luxe tot een waar succes maken. Blijf je wat langer in de omgeving, dan is een bezoekje aan Parijs of Disneyland Parijs ook nog wel aan te raden. Dit is vrij gemakkelijk te bereiden en er is genoeg te zien en te beleven. Een vakantie op een camping met zwembad in Pays de la Loire is dus een gegarandeerd succes voor de hele familie!