Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Île-de-France

Voor een cultureel rijke vakantie moet je natuurlijk in Île-de-France zijn. Hier kun je na een dagje sightseeën en het bezoeken van tal van culturele hoogtepunten, heerlijk tot rust komen op een luxe glamping met zwembad. De vele toeristische trekpleisters van het kosmopolitische Parijs zijn namelijk binnen handbereik en allen een bezoekje waard. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met je kinderen naar Disneyland Parijs te gaan. Er zijn dus genoeg mogelijkheden! Een camping met zwembad in Île-de-France is dan ook uitermate geschikt voor vakantiegangers die dol zijn op kunst, cultuur en Mickey!

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met een zwembad in Île-de-France

Met het grote aanbod aan campings in deze prachtige provincie van Frankrijk is er voor elke vakantieganger wel een geschikte glamping of lodge te vinden. Hier kom je helemaal tot rust met alle luxueuze faciliteiten die er aanwezig zijn. Je hoeft je even nergens zorgen over te maken, geniet van de rust en vrijheid, en vergeet even alle stress van het dagelijks leven.

Voor de kinderen is er natuurlijk ook genoeg te doen. Een bezoekje aan Disneyland Parijs mag daarbij eigenlijk niet ontbreken. Blijf je toch liever op de camping, dan zullen de kinderen zich ongetwijfeld vermaken in het zwembad. Zo zijn er campings met buitenzwembad, binnenzwembad of zelfs met subtropisch zwemparadijs. De kleintjes vermaken zich uiteraard in het aanwezige peuterbad. Voor elke leeftijdscategorie is er dus genoeg vertier te beleven op de glampings.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Île-de-France

Kamperen in Frankrijk is dus uitermate geschikt in Île-de-France. Door het prachtige aanbod aan bezienswaardigheden in de Franse hoofdstad, kom je als cultuurliefhebber helemaal niks tekort. Zo breng je eenvoudig een bezoekje aan de Eiffeltoren, de Notre-Dame, het Louvre, de Arc de Triomphe en Sacré-Coeur. Een verblijf op een camping met zwembad in Île-de-France is ook uitstekend te combineren met een paar dagen Disneyland Parijs!