Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Bretagne

Bretagne heeft alles waar je als vakantieganger naar op zoek bent! Zon, zee, prachtige kustlijnen en vele luxueuze glampings. Deze mooie regio in het westen van Frankrijk laat je genieten van al het moois dat Frankrijk te bieden heeft. De prachtige kustlijnen zorgen voor mooie wandelingen, terwijl je met minder weer ervoor kunt kiezen om naar Oceanopolis, Nantes of Rennes te gaan. Op een camping met zwembad in Bretagne kom je helemaal tot rust.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met een zwembad in Bretagne

Kamperen in Frankrijk doe je in Bretagne. Deze regio in het westen van Frankrijk heeft vele kilometers kustlijn, waarbij je kunt genieten van het prachtige uitzicht terwijl je de frisse zeewind in je gezicht voelt. De mooie kliffen zorgen tevens voor prachtige uitzichten en foto’s voor thuis. Ook fietsen of wandelen langs de kustlijn behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Geniet na een prachtige tocht van een smaakvol diner en een heerlijk wijntje met uitzicht op zee!

Met een luxueuze glamping in Bretagne kom je helemaal tot rust, terwijl ook je kinderen genieten van een heerlijke vakantie. De glampings zijn voorzien van alle gemakken, als een keuken, privé badkamer, comfortabele bedden en een terras. Ideaal dus als je wilt genieten van de vrijheid van kamperen maar niet wilt inleveren op de comfort van thuis! Ook de campings in Bretagne zijn voorzien van de nodige faciliteiten. Zo beschikkingen deze veelal over verschillende soorten zwembaden (zoals een binnenbad, buitenbad en peuterbad), een animatieteam, restaurant en speeltuin. Dit is alles in combinatie met de prachtige natuur maakt dat je heerlijk onbezorgd kunt genieten en helemaal tot rust kunt komen.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Bretagne

Een camping met zwembad in Bretagne is simpelweg geschikt voor elk type vakantieganger. De actievelingen kunnen prachtig wandelen of fietsen langs de kust, terwijl de relaxte vakantiegangers aan het strand of aan het zwembad kunnen liggen. Bij dagen met minder weer zijn er tevens genoeg activiteiten in de regio die zeer de moeite waard zijn. Ook voor je kinderen is er meer dan genoeg te beleven in deze westelijke provincie van het mooie Frankrijk.