Accommodatie aanmelden

Het Culturele Eiland Einsiedler - Boomhutten in Saksen

Neißeaue OT Zentendorf , Duitsland

  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 230,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Het culturele eiland Einsiedler is een ongelooflijk pretpark, in de Duitse deelstaat Saksen. Hier kun je je kinderdroom waarmaken en overnachten in een van de vele boomhutten. Word wakker tussen de Wipferln-bomen en geniet van de ontspannende aard van je accommodatie. Geniet met het gezin van een bijzondere glamping-vakantie op het culturele eiland Einsiedler.

DE Boomhut van HET CULTURELE EILAND EINSIEDLER

Bij Kulturinsel Einsielder, de eerste boomhut glamping in Duitsland, kun je kiezen uit 9 verschillende boomhutten. De boomhutten zijn 8 tot 10 meter hoog. Of het nu rustiek, dromerig of mystiek is, er is hier voor elk wat wils. De boomhutten hebben ruimte voor 4-6 personen, afhankelijk van het type. In de boomhutten is een zithoek, een slaaphoek en een mini-toilet (3 boomhutten hebben zelfs een badkamer met een douche).
Voor bijna elke boomhut is er een mooi balkon met een adembenemend uitzicht op de natuur. Bovendien verbinden schilderachtige gangen de accommodaties met het feestplatform in het hart van het hotel. In de ochtend heb je de mogelijkheid om wakker te worden door de krachtige douche met uitzicht over de vallei van de Neisse. Elk van de 9 boomhutten heeft zijn eigen verhaal. Kijk uit naar de boomhut Fiona met bloemetjesbehang, de Troll House of Judka met skins en dikke tapijten of Bodelmutzens mystieke kasteel met spoken.

DE FACILITEITEN VAN HET CULTURELE EILAND EINSIEDLER

Het culturele eiland Einsiedler is een ongewoon amusementspark, dat midden in de natuur ligt. Hier beleef je vele avonturen die worden omringd door bossen en uiterwaarden. Dit park biedt meer dan 500 meter lange ondergrondse geheime doorgangen, reuze boomhutten, een geweldige magische kasteel en huisdieren uit de hele wereld. U kunt ook de Myten en legenden van de voormalige inwoners van Turiseder onderzoeken over dit "eiland" van experimentele Archöologie. In dit gigantische openluchtmuseum ontdek je de sporen van de bijna verloren mensen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de bijboot op de Neisse te nemen of de omgeving op de fiets te verkennen. Als u met het hele gezin wilt eten, kunt u dat doen in een van de vele restaurants.

De omgeving van HET CULTURELE EILAND EINSIEDLER, SACHSEN

Als je niet de hele dag wil doorbrengen in het pretpark, is er in de omgeving ook genoeg te doen. Het gebied van cultuur eiland einsiedler kun je bewonderen en er zijn vele bezienswaardigheden. De stad Görlitz, die deels tot Polen behoort, is een van de best bewaarde historische steden in Saksen. Daar kun je over de Oderbrug lopen, de kerk van St. Peter en Paul bezoeken of een wandeling maken door de oude stad. Een andere bestemming is de gietijzeren Koning Friedrich August-toren op de Löbauer Berg. Deze 28 meter hoge toren is een kunstwerk, een technisch monument en een uitkijktoren. Ook de Kloter St. Maruenthal uit het jaar 1234 in Ostritzt is zeker een reis waard.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio