Accommodatie aanmelden

Het Culturele Eiland Einsiedler - Boomhutten in Saksen

Neißeaue OT Zentendorf , Duitsland

  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Aparte slaapkamer voor de kinderen
  • Design inrichting
  • Luxe Boxspring
  • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 230,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Zijn we niet allemaal op zoek naar geluk? Waarschijnlijk de meesten van ons. In onze herinneringen is het vaak de kindertijd waar we aan terug denken, die als zorgeloos en gelukkig wordt beschouwd. Maar de weg terug naar de kindertijd wordt ontkend. Echt waar?

Er is een plek die een toegangspoort is om terug te gaan naar deze tijd: De Geheime Wereld van Turisede.

De Turisians leefden duizend jaar geleden in de Neisse-Eau als de gelukkigste mensen onder de zon. Want ze hadden hun kinderlijke harten behouden, verschillen opgelost met spelletjes en kinderen als koningen gekozen.

Duizend jaar, dat is lang geleden en de oude Turisians zijn lang vergeten. Maar dat is niet waar. Want de mensen van de Neisseeauen zijn dit helemaal niet vergeten. In de geheime wereld van Turisede wordt hun erfgoed verkend en bewaard. Een reis naar Turisede is als een klein avontuur, zonder ver te hoeven reizen.

DE VENSTERS VAN DE GEHEIME WERELD VAN TURISEDE

Het eerste en nog steeds het mooiste boomhuthotel in Duitsland trekt met 29, altijd op een andere manier aantrekkelijke, Wipfelappartementen veel de aandacht. Je vind er Babadoros kruiden Kate, Bergamo Gast nest, het eiland boomhut ... Elk jaar worden nieuwe gekke droom villa's toegevoegd aan het park. Sinds het boomaquarium is het bosbed en de Erdversteck ontstaan. In Erdhaus is voldoende ruimte voor 28 personen. Ook heb je een luxe glamping tent de Behütumszelten voor 4 personen en grote groep tenten tot 24 personen, idylisch gelegen en verdeeld over twee velden.

DE FACILITEITEN VAN DE GEHEIME WERELD VAN TURISEDE

Beleef echte avonturen in de geheime wereld van Turisede! Begeef je op het spoor van een legendarisch volk. Klim over 300 meter aan bruggen, door 500 geheime doorgangen en ontdek de goed verborgen dieren (101) in 30 soorten.

Bovendien moet je de grandioze dinershow niet missen, die bijna elke dag legendes uit de begintijd van het Neisse-volk toont. Wat de Turisten in Tabularasum hebben gedaan, het meest geheim van hun feesten, is niet bekend. Natuurlijk was er heerlijk eten in overvloed en was het luid en gelukkig. Maar wat er precies gebeurde, weet niemand. Nog niet... Nieuwsgierige onderzoekers en avontuurlijke gezinnen en avonturiers kunnen deze gelukkige tijden misschien wel terugvinden op deze glamping. Maar let op: een kietelig gehemelte, een gespannen diafragma en een verhoogde bloeddruk kunnen niet volledig worden uitgesloten! Om te luieren is er de spectaculaire spa in Turizedischem-stijl. Er zijn veel geheimen buiten de Neisse. Hier is het zomerhuis van de eerste turkooizen ontdekkingsreiziger, graaf Welldone. In zijn voetsporen kunnen vooral dappere mensen proberen de mystieke schat van de legendarische uiterwaarden te ontdekken.

Suggestie voor vriendelijkheid: rij zelf om het met je eigen ogen te zien.

De omgeving VAN DE GEHEIME WERELD TURISEDE, SAKSEN

Je hebt de mogelijkheid om in de omgeving van het culturele eiland Einsiedel vele bezienswaardigheden te bewonderen. De stad Görlitz, die deels tot Polen behoort, is een van de best bewaarde historische steden in Saksen. Daar kun je over de Neisse-brug lopen, de kerk van St. Peter en Paul bezoeken of een wandeling maken door de oude stad. Een andere bestemming is de gietijzeren Koning Friedrich August-toren op de Löbauer Berg. Deze 28 meter hoge toren is ook een kunstwerk, een technisch monument en een uitkijktoren. Ook het klooster St. Marienthal uit 1234 in Ostritz is het bekijken waard. Andere excursies en recreatieve activiteiten zijn het bos en de Napolitaanse Park in Bad Muskau, de dinosaurus park in Kleinwelka, de shotgun huis settlement "Erlichthof" in Rietschen die Findlingspark in Nochten, het vliegtuig museum in Rothenburg, de Gerberamuseum in Zodel, natuurbehoud dierentuin in Görlitz en Dierenpark in Weißwasser en boottochten met Neissetours ... en nog veel meer

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio