Accommodatie aanmelden
+-1 Foto's

Erlebnisbahn Ratzeburg - Treinwagonhotel Duitsland

Schmilau, Duitsland

  • Privé sanitair
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Aparte slaapkamer voor de kinderen
  • Design inrichting
  • Kleinschalig park
  • Luxe Boxspring
  • Uitzicht
  • Veel privacy
Vanaf prijs per nacht ? 140,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Wil je overnachten in een echt bijzondere accommodatie? Dan is Erlebnisbahn Ratzeburg, een unieke glamping in Duitsland, de perfecte plek. Je kunt hier namelijk slapen in een treinwagon in een boom, een zigeunerwagen of in een Tiny House. Glamping een avontuur? Jazeker, hier zul je nog lang over napraten.

Het Treinwagonhotel van Erlebnisbahn Ratzeburg

Het treinwagonhotel is een wel heel bijzondere glamping-accommodatie met een ongelooflijke geschiedenis. De wagons zijn afkomstig van een geëxplodeerde trein. De boomhut bestaat uit 3 compartimenten en in elk compartiment kunnen 4 personen overnachten. Er is ook een eigen badkamer met een douche en een toilet aanwezig in elke wagon en een ontbijtterras op 6,5 meter hoogte. Maar let op! Alles in deze treinwagonhotel, behalve de bedden, is schots en scheef. Ook de badkamers zijn uniek: spiegelscherven op de muren, dikke bomen groeien uit de muur in de douche, een gat in het plafond (wat er niet echt is als je goed kijkt). Laat je wekken door het gezang van vogels, geniet van het prachtige uitzicht en beleef een echt glampingavontuur. Houd er rekening mee dat je je eigen handdoeken meebrengt. 

De faciliteiten van Erlebnisbahn Ratzeburg

Deze glamping in Schlewswig-Holstein biedt je een ongelooflijke ervaring in het natuurpark Lauenburgischer See. Hier staat de voortbeweging door het park met je eigen spierkracht centraal. Je kunt de 13 km lange Draisin spoorroute ontdekken door met een kar al "pompend" over de rails te rijden, of je kunt een veelheid aan gekke fietsen uitproberen.

De omgeving van Ratzeburg, Schleswig Holstein

In Ratzeburg en omgeving vind je vele activiteiten om te ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld een trolley rijden, kanoën waterfietsen of tandems rijden. Je bijzondere boomhut in Duitsland ligt ook dicht bij het treinstation vanwaar je in korte tijd naar mooie steden kunt reizen: Lübeck (20min), Lüneburg (45min), Hamburg (60min).

De getoonde prijs is de prijs per nacht in het laagseizoen op basis van een weekverblijf.

 

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio