Accommodatie aanmelden

Luxe campings Frankrijk

Geen ander weet zo te genieten van het goede leven als een Fransman. Luxe campings in Frankrijk zijn er dan ook in overvloed. Boek snel een bijzondere overnachting in een unieke accommodatie in La Douce France!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Luxe campings Frankrijk

Een campingvakantie in Frankrijk; de een huivert bij het woord en de ander begint meteen met inpakken. Voor vakantiegangers van type één is er een oplossing. Boek een verblijf op een van de luxe campings in Frankrijk en geniet van een heerlijk ontspannen vakantie in een luxe accommodatie. Op een luxe camping, ook wel glamping genoemd, kun je namelijk comfortabel kamperen in een kant-en-klare tent of ander uniek onderkomen. Glamping is een samentrekking van ‘glamorous camping’, dus wat je te wachten staat zal je zeker niet tegenvallen.

Luxe kamperen in Frankrijk

Luxe kamperen in Frankrijk is hartstikke populair dus je hebt ruime keuze uit luxe campings met bijzondere accommodaties. Wil je slapen een grote, robuuste safaritent, in een rustieke boomhut, een knusse zigeunerwagen of een authentieke yurt? En wil je je vakantie doorbrengen op een kleinschalige charmecamping, een gezellige familiecamping of een grote 5 sterrencamping of vakantiepark met alle denkbare voorzieningen? Dat wordt nog moeilijk kiezen, toch? De luxe campings liggen verspreid door Frankrijk; beleef een avontuurlijke vakantie in de Ardèche, een luxe vakantie aan de Côte d’Azur, een cultuurvakantie in de Provence of ontdek de vele kastelen in de Loire. Of maak er een citytrip van en kampeer dicht bij Parijs.

Luxe campingvakanties in Frankrijk

Luxe campingvakanties in Frankrijk zijn er in alle soorten en maten en voor elk soort reizige en gezelschap. Geniet van veel comfort en laat je verrassen door de ervaring die glamping biedt. De accommodatie staat voor je klaar bij aankomst en is van de meeste, dan wel alle, gemakken voorzien. Denk aan aparte slaapkamers, een kitchenette en een sfeervol woongedeelte. Een badkamer vind je er ook vaak in terug. Luxe dus, maar wel met die gezellige campingsfeer – dat maakt glamping in Frankrijk bijzonder en voor herhaling vatbaar.

Vier vakantie op een luxe camping in Frankrijk en geniet van een heerlijk verblijf!