Accommodatie aanmelden

Luxe stacaravans Italië

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Stacaravan Italië

Wil je ultiem genieten van je welverdiende vakantie op een leuke en gezellige glamping? Kies dan dit jaar voor een luxe stacaravan. Italië is staat al jaren aan de top als populair vakantieland, en niet zonder reden. De cultuur, gastronomie, het landschap en de vele avonturen die er te beleven zijn maken Italië een zeer diverse vakantiebestemming. Beleef een heerlijke vakantie in een luxe stacaravan in Italië, op een glamping die is omgeven door een prachtige natuur en cultuurhistorische steden.  

De luxe stacaravans in Italië die wij in ons aanbod hebben zitten zijn van alle moderne gemakken voorzien. De meeste bieden plek aan vijf tot wel zeven personen en zijn daarmee perfect voor een vakantie met de kinderen. Je beschikt veelal over twee of drie aparte slaapkamers, een eigen badkamer met een douche, en een gezellig woongedeelte met een eettafel en een compacte maar volledig ingerichte keuken. Buiten vind je  een terras met meubilair om van het fantastische weer te genieten. Als je gaat kamperen in een luxe stacaravan op een glamping, ofwel ‘glamorous camping’, dan ben je voorzien van alle gemakken en comfort die je thuis gewend bent, maar dan wel op een prachtige locatie in Italië.

Luxe stacaravan huren in Italië

Als je een luxe stacaravan wilt huren in Italië, heb je keuze uit tal van glampings. In Italië vind je kleinschalige glampings voor een rustige vakantie, grootschalige glampings met veel voorzieningen voor kinderen, en alles er tussenin. Zit je graag dicht bij het strand, of maak je graag uitstapjes naar mooie steden om cultuur te snuiven? Er is werkelijk voor elk wat wils.

Veelzijdig Toscane is een prachtige bestemming met een kenmerkend heuvellandschap, mondaine badplaatsen, veel cultuur en een uitmuntende keuken. Ook aan het mooie Gardameer van Brescia en in Venetië kun je mooie stacaravans huren op even zo mooie glampings. Dat wordt lastig kiezen. Waar je ook verblijft, met een fiets of een auto kun je gemakkelijk de omgeving verkennen. Binnen korte tijd rijd je naar een van de vele grotere steden voor een cultureel uitstapje.

Luxe kamperen in een stacaravan op een Glamping in Italië begint op Glampings!