Accommodatie aanmelden

Luxe stacaravans Kroatië

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Stacaravans Kroatië

Kroatië is een ontzettend veelzijdige vakantiebestemming. Je kunt hier ontspannen op het zandstrand, watersporten op de azuurblauwe zee, cultuursnuiven in oude steden en hiken in schitterende natuurgebieden - om nog maar te zwijgen over de overheerlijke Kroatische keuken. Een glamping in Kroatië is de perfecte uitvalsbasis om dit prachtige land te ontdekken, en een luxe stacaravan is een perfecte accommodatie om even je ‘thuis’ te noemen.  

Er zijn tal van schitterende glampings in Kroatië te vinden, direct aan de Adriatische kust, in het natuurrijke binnenland, dicht bij leuke steden of bijzondere bezienswaardigheden. Op veel van de glampings in Kroatië kun je overnachten in luxe stacaravans. Kroatië heeft een breed aanbod stacaravans op kleinschalige glampings, grote kindvriendelijke glampings, en alles er tussenin. De glampings liggen verspreid door het land. Schiereiland Istrië is populair vanwege z’n mooie kustlijn, op het eiland Krk vind je een indrukwekkende natuur, en Dalmatië barst van het cultureel erfgoed. 

Luxe kamperen in een stacaravan in Kroatië

Wil je luxe kamperen in een stacaravan in Kroatië met de kinderen? Een stacaravan biedt veelal plek aan zo’n vijf tot wel zeven personen, ideaal voor een gezin. Je beschikt over aparte slaapkamers, een compacte keuken met een volledige inventaris, een gezellig woongedeelte en een badkamer (of twee!). Het terras buiten met een barbecue is de plek om onder het genot van een drankje na te praten over de dag, en te bespreken wat jullie morgen gaan doen. Dit is niet meer gewoon kamperen maar ‘glamperen’, ofwel ‘glamorous kamperen’.

Overnachten in een luxe stacaravan die van alle gemakken is voorzien is op zich al heel erg leuk, maar de meeste glampings in Kroatië hebben ook tal van voorzieningen voor jong én oud. Denk aan een zwembad of zelfs een groot aquapark, animatie en recreatie, sport en spel, horeca en avondentertainment. Het is ook zeer de moeite waard om er eens op uit te trekken in de omgeving, er is namelijk ook veel te zien en te doen in Kroatië zelf. Laat je verrassen door de rijke cultuur, afwisselende natuur en de overheerlijke Kroatische keuken.  

Luxe kamperen in een stacaravan op een Glamping Kroatië begint bij Glampings!