Accommodatie aanmelden

Biwak onder de Sterren - Glamping Oostenrijk

Radenthein, Oostenrijk

 • Bereikbaar met het openbaar vervoer
 • Nederlandstalige eigenaar
 • Restaurant
 • Wifi (gratis)
 • Design inrichting
 • Ontbijtservice
 • Uitzicht
 • Veel privacy
Vanaf prijs per nacht ? 209,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Wat is er mooier dan een nacht onder de sterren? Kom naar de Millstätter See en vind je kleine geluk!

Biwak onder de Sterren

Een nacht in een bivak aan de Millstätter See...
... voor twee onder de sterren in Karinthië!

Wie zoekt het niet: dat kleine beetje geluk... en misschien wel het vinden van in een bivak aan de Millstätter See. Het is een bewaard geheim dat zich op sommige plekken al snel openbaart: het grote geluk zit in de kleine dingen.

Een nacht voor twee in één van de zes bivakken rond de Millstätter See belooft veel goeds. Het leven van alledag vervaagt, de dennenhouten elementen van het knusse toevluchtsoord midden in de natuur komen naar voren. Ondanks al het comfort is de inrichting teruggebracht tot het essentiële. Een rustgevende eenvoud zodat je echt even de natuur en omgeving kunt ontdekken. Wanneer zijn we precies vergeten hoe we naar de sterrenhemel moeten kijken?

Door de grote panoramische ramen zie je 's avonds de sterren en 's ochtends de zonsopgang. De bivakken aan de Millstätter See zijn gemaakt van lokaal lariks-, dennen- en sparrenhout en zijn architectonisch gebaseerd op de archaïsche vorm van een huis. Elke bivak biedt 15 m² ruimte voor een groot bed, een tafel met stoelen en een apart toegankelijke wasruimte met toilet en wasgelegenheid. Mobiele apparaten, sleutels en afsprakenkalenders worden opgeborgen in een klein vakje naast het bed. Zo begint de kostbare tijd samen als vanzelfsprekend.

 • Geschikt voor 2 personen
 • Huisdieren welkom op aanvraag
 • Gratis WiFi in de accommodatie

De faciliteiten aan de Millstätter See

Je zult hier niets missen! 's Ochtends wordt je voorzien van de ontbijtservice zodat je ontspannen en uitgerust aan de dag kunt beginnen en 's avonds kunt je de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd in het restaurant. Ook zijn er douchefaciliteiten en wellnessaanbiedingen (afhankelijk van het type bivak).

De omgeving van Radenthein, Oostenrijk

Er valt veel te ontdekken en te zien rondom jouw vakantie met glamping in Oostenrijk! Op warme zomerdagen kun je afkoelen in het zwembad of samen een ontspannen boottocht maken. Voor wandelliefhebbers zijn er veel bergtochten in de omgeving en op dagen met slecht weer is een bezoek aan het museum aan te raden.

De getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen voor een verblijf van een week.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio