Accommodatie aanmelden

Ga je naar een camping met zwembad in Loire? Ontdek dan overweldigend mooie natuur en het prachtige Franse landschap. Het ontdekken van de omgeving kun je perfect combineren met een middagje zwemmen en afkoelen in het zwembad. Ontdek alle glampings in Loire met een zwembad en geniet van een vakantie in Frankrijk!

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Camping met een zwembad in Loire

Loire is een prachtige bestemming voor een glamping vakantie met zwembad. Loire staat op de UNESCO werelderfgoedlijst vanwege haar prachtige landschap. Ga er dus zeker op uit om deze te verkennen en ontdekken! Overnacht in Loire tussen de glooiende heuvels en talloze wijngaarden, je ervaart hier de Franse natuur en cultuur in al haar charme. 

Met een camping met zwembad ben je zeker van een fijne vakantie in de zomer. In het zwembad kun je lekker afkoelen of genieten van uren waterpret. Veel campings hebben naast een gewoon zwembad, ook een kleiner ondiep peuterbad waar de kleintjes zich heerlijk kunnen vermaken. Ook hebben verschillende campings zelfs een binnenbad of subtropisch zwemparadijs.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Loire

In Loire vind je veel verschillende campings met bijzondere glamping accommodaties. Je vind er  safaritenten die zijn voorzien van een luxe interieur en volledig zijn ingericht. Ook vind je in Loire verschillende campings van Huttopia waar je diverse glamping accommodaties kunt boeken. Zo vind je er een sfeervolle Trappeur tent of de Cahutte, comfortabele hut op palen met daarbovenop een tent.

Met glamping geniet je van het kampeergevoel maar geniet je ook van de luxe die je thuis gewend bent. Met een zwembad op de camping geniet je al helemaal van luxe. Loire is een prachtige uitvalsbasis voor een natuur- en cultuurvakantie in in Frankrijk. Een ideale vakantiedag? Combineer het proeven van de Franse sfeer met een middagje plonzen in het zwembad.