Accommodatie aanmelden

Geniet in de Vogezen van de prachtige wandelroutes en luxe glampings. Vogezen in Frankrijk is een indrukwekkend natuurgebied waar je zeker eens geweest moet zijn. Met een camping met zwembad in Vogezen zit je zeker goed en kun je op een warme dag lekker afkoelen!

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Camping met een zwembad in Vogezen

Camping met een zwembad in Vogezen belooft een fijne glamping vakantie! Hier kampeer je in alle luxe als je verblijft in een luxe lodgetent of safaritent. Deze zijn vaak van alle gemakken voorzien. Zo beschikken de tenten over privé sanitair, een eigen keuken en een heerlijk bed. Zo geniet je van het buitenleven met de luxe die je thuis gewend bent. 

Vogezen in het oosten van Frankrijk is een prachtig natuurgebied waar je een ontspannende of actieve vakantie kunt houden. Je bent er zo: maar een paar uur rijden vanaf Maastricht. Er komen steeds meer glampings in Frankrijk, maar een glamping in de Vogezen is een ervaring op zich.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Vogezen

In Vogezen zijn er veel verschillende campings met een zwembad te vinden. Van glampings met een klein maar fijn zwembad tot grootschalige 5 sterren campings met een luxe zwemparadijs. Ideaal voor de water liefhebbers en de kinderen kunnen zich uren vermaken bij het zwembad.

Ga je op vakantie met kleine kinderen? Veel campings hebben naast een gewoon zwembad, ook een kleiner ondiep peuterbad waar de kleintjes lekker kunnen spelen. Combineer luxe kamperen met een camping met zwembad en geniet van een heerlijke vakantie!