Accommodatie aanmelden

Limousin is een heerlijk rustige en groene streek in het midden van Frankrijk en staat bekend om haar uitgestrekte bossen en heuvelachtige omgeving. Geniet van een fijne glamping vakantie met een camping met zwembad in Limousin!

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Camping met een zwembad in Limousin

Geniet van een heerlijke vakantie op een camping met zwembad in Limousin. Hier verblijf je in een prachtige glooiende omgeving in het midden van Frankrijk! Met een camping met een zwembad ben je altijd verzekerd van uren waterpret en heb je de mogelijkheid om lekker af te koelen na een warme zomerdag!

Er zijn veel verschillende campings met een zwembad te vinden in Limousin. Van glampings met een klein maar fijn zwembad tot grootschalige 5 sterren campings met een luxe zwemparadijs. Ideaal voor de water liefhebbers en de kinderen kunnen zich uren vermaken bij het zwembad. Veel campings hebben naast een gewoon zwembad, ook een kleiner ondiep peuterbad waar de kleintjes lekker kunnen spelen. 

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Limousin

Combineer luxe kamperen met een camping met zwembad en geniet van een heerlijke vakantie! In Limousin vind je verschillende campings met een binnen- of buitenzwembad. Denk bijvoorbeeld aan een camping met zwembad waar je verblijft in een luxe safaritent

Luxe kamperen in Limousin betekent verblijven in een bijzondere accommodatie waar alles bij aankomst voor je klaarstaat. De luxe safaritenten die er te vinden zijn beschikken vaak over privé sanitair, ze hebben een eigen keuken en je slaapt er niet op een dun matje, maar in een heerlijk bed! Ontdek alle campings met een zwembad in Limousin!