Accommodatie aanmelden
+-4 Foto's

Marina Parcs Almere - Tiny Wagons Flevoland

Almere, Nederland

  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Wifi (gratis)
  • Kleinschalig park
  • Luxe Boxspring
  • Uitzicht
  • Veel privacy
Vanaf prijs per nacht ? 52,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Overnachten in de havens van Amsterdam, Naarden, Almere of Lelystad? Het strand aan je voeten, de speeltuin op enkele meters afstand? Bij Marina Parcs in Almere beleef je een bijzondere glamping overnachting, altijd aan het water.

De Tiny Wagon van Marina Parcs

Een Tiny Wagon is een schaftketen omgebouwd tot kleine gezellige glamping accommodatie, voorzien van 2 slaapplaatsen met matrassen en kussens. Binnen kan er koffie of thee gemaakt worden. Verder is er een gezamenlijke keuken en doucheruimte.
In de wagon staat een tweepersoons- of een stapelbed en een tafel met 2 stoelen. Op een trolley staat een waterkoker waarmee thee of koffie gemaakt kan worden. In de gezamenlijke keuken, voorzien van kookplaat en magnetron kunnen maaltijden klaargemaakt worden. Douche en toilet staan vlak naast de wagons. Op het voor terras staat een picknicktafel.

De faciliteiten van Marina Parcs

De verschillende accommodaties van Marina Parcs bestaan uit havenlodges, waterbubbels, chalets, tinywagons, safaritenten en een woon- en atelierschip, welke zijn verspreid over verschillende jachthavens in en nabij Amsterdam. Deze accommodatie is gelegen in Almere, Flevoland. Verblijf op een bijzondere accommodatie aan het water en ontdek de verschillende steden rondom de hoofdstad tijdens een overnachting bij Marina Parcs.

Op het park in Almere kun je zwemmen en zonnen op het zandstrand of een van de verschillende watersporten beoefenen. Er is fietsverhuur aanwezig op het park evenals drie sanitairgebouwen, een Wasserette, wifi en verschillende eten en drink opties.

De omgeving van Almere, Flevoland

Er is genoeg te beleven in en rondom Almere. Het park ligt aan het Markermeer, waar je kunt zwemmen of met een bootje over het meer kan varen. Ook zijn er verschillende watersportmogelijkheden! Rondom de Oostvaarders- en Lepelaarsplassen liggen verschillende fiets- en wandelroutes, ideaal om de omliggende natuur te verkennen. Verder vind je in de omgeving Attractiepark Walibi in Biddinghuizen, Lichtvaart themapark Aviodrome en Dolfinarium in Harderwijk. Een dagje Amsterdam is ook mogelijk vanaf Almere.

Extra voorzieningen

In de naastgelegen jachthaven kunt u tegen betaling gebruik maken van een wasmachine en wasdroger.
De wagons liggen direct naast een jachthaven waar een kleine supermarkt en meerdere restaurants zijn. Op locatie zijn surfplanken en kano's te huur en kan je catamaran lessen nemen.
De wagons zijn makkelijk bereikbaar, 10 minuten met de trein van Amsterdam tot station Almere-poort. Vanaf hier is het 15 minuten lopen naar de wagons.
Onze Tiny wagons zijn zelfs winter-proof en voorzien van verwarming

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio