Accommodatie aanmelden

Safaritenten Toscane

In Italië is het perfect vertoeven in een safaritent. Toscane is ideaal: de zomerse temperaturen, heerlijke eten, kindvriendelijke familiecampings, prachtige natuur en Italiaanse gastvrijheid. Huur een safaritent die van alle luxe gemakken is voorzien en beleef een onvergetelijke vakantie!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Safaritent Toscane

Vakantie vieren in een echte safaritent? Toscane maakt het mogelijk! Beleef een werkelijk unieke vakantie op een glamping in de Italiaanse regio met het hele gezin. Een safaritent is namelijk groot genoeg en heeft aparte slaapkamers, een badkamer, keuken en woongedeelte. Onder het overdekte buitenterras geniet je van de schaduw met een lekker glaasje wijn en een borrelhapje. Jong en oud vermaakt zich prima op en rondom een glamping; deze regio heeft namelijk van alles wat!

Luxe kamperen in een safaritent Toscane

Ervaar de comfort en luxe in een van de mooiste regio’s van Italië, in een gezellige safaritent. Italië, en dan met name Toscane, heeft prachtige en gezellige glampings waar je optimaal geniet van het hotelgevoel en ook die campingervaring beleeft. ‘Glamping’ is niet voor niets een samentrekking van ‘glamorous camping’. Toscane biedt een grote verscheidenheid aan cultuur en natuur die het ontdekken waard zijn.

Luxe kamperen in een safaritent in Toscane  begint op Glampings.nl!