Accommodatie aanmelden

Safaritenten Texel

Texel is hét waddeneiland wat alles te bieden heeft: strand, uitgestrekte duingebieden en heidevelden, schattige plaatsjes en genoeg (water)sportmogelijkheden. Verblijven in een luxe safaritent? Texel biedt je alles wat je zoekt!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Safaritenten Texel

Waan je in het buitenland tijdens een bijzondere vakantie op Texel. Na een korte boottocht vanaf het vaste land laat je het dagelijkse  leven letterlijk volledig achter je. De safaritenten op Texel passen uitstekend in het duinlandschap en zijn een fantastische optie voor liefhebbers van luxe kamperen. Geen gesjouw met kampeerspullen, want je comfortabele safaritent, ook wel lodgetent genoemd, is van alle gemakken voorzien. Zo ben je verzekerd van een prettig verblijf omringd door de rustgevende natuur en frisse zeelucht.

De safaritenten op Texel zijn ideaal voor familievakanties. Ze bieden onderdak aan minstens 4 personen en bestaan uit meerdere slaapkamers en soms nog een aanvullende bedstee. Verder beschikken de prachtige safaritenten vaak over privésanitair, eigen keuken en ruime leefruimte. Liever buiten de deur eten? Dan schuif je gezellig aan in het restaurant op het vakantiepark of de camping. Terwijl de kinderen genieten van de avontuurlijke accommodatie, bieden de glampings ook voldoende extra’s voor de volwassenen, zoals een sauna. Andere originele glampingaccommodaties in de regio Noord-Holland omvatten unieke havenlodges, Tiny Wagons en woonboten.

Huur een luxe safaritent op het prachtige Texel

Een safaritent huren op Texel is perfect voor een luxe kampeervakantie op een van de prachtige Nederlandse Waddeneilanden. Zelfs de Lonely Planet is gecharmeerd van dit eiland en heeft het ooit opgenomen in de top 10 Europese vakantiebestemmingen. Behalve uitgestrekte zandstranden en eindeloze duinlandschappen, geniet je op Texel ook van een heerlijk mild klimaat. Het is dan ook een perfecte bestemming voor een ontspannen strandvakantie of een actievere fietsvakantie.

Texel biedt voldoende activiteiten voor families. Op het vakantiepark organisatie het animatieteam vaak een leuk entertainmentprogramma aan voor kinderen. Maar je kunt hier ook uitstekend vliegeren, surfen, parachutespringen, vissen en mountainbiken. Doe je het liever iets rustiger aan? Verwelkom dan in de lente de komst van de schattige lammetjes in de wei. Of bezoek de iconische rode vuurtoren op het noordelijkste puntje van Texel. Ook natuur- en dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Texel. Een groot deel van het eiland is beschermd natuurgebied en is ontzettend vogelrijk. In zeehondenopvang Ecomare sta je oog-in oog met zeehonden en wie weet spot je er zelfs bruinvissen. Ook de pittoreske dorpen zoals Den Burg, De Cocksdorp en Oosterend zijn mooie bestemmingen voor een leuk dagje uit. Kortom, er is voor iedereen genoeg te doen tijdens een luxe kampeervakantie op Texel.