Accommodatie aanmelden

BoerenBed Chesters - Tenthuisjes Schotland

Chesters, Verenigd Koninkrijk

  • Privé sanitair
Vanaf prijs per nacht ? 175,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Op zoek naar een bijzondere overnachting in Schotland? Zoek dan niet verder en ontdek het landgoed Chesters van BoerenBed. Deze glamping in Schotland is heerlijk voor een vakantie in de natuur met of zonder de kinderen!

Het Tenthuisje van BoerenBed Chesters

“Het comfort van een huisje, de gezelligheid van een tent. Zonder elektriciteit en laat dat nou juist onze grootste luxe zijn. Met de houtkachel, kaarsen en olielampen maak je het binnen gezelliger dan ooit.” - BoerenBed

Op de locaties van BoerenBed staan bijzondere Tenthuisjes voor je klaar: ontdek een vakantie bij de boer! De tenthuisjes zijn geschikt voor maximaal 5 personen en één kind. Er is een groot tweepersoonsbed, een knusse bedstee en een leuke stapelbedstee voor de kleintjes. De tenthuisjes hebben een eigen badkamer welke beschikt over een douche, toilet en wastafel. In het woongedeelte vind je een houtkachel om op te koken, een koelkist, een grote eettafel en een comfortabele bank. Vanaf het houten terras aan de voorzijde heb je vaak een prachtig uitzicht op de boerderij en de omliggende groene omgeving.

De faciliteiten van BoerenBed Chesters

De boer is erg blij met helpende handjes, en kinderen leren zo op een leuke manier wat het leven op een boerderij inhoudt. Het landgoed van de boerderij is ruim 700 hectare groot. Hier vind je landbouwgrond, vijvers, beekjes, verborgen valleien en geheime hoekjes. Het is de thuisbasis van zo’n 30 mensen. Ook vind je hier wilde dieren zoals herten, fazanten, buizerds en konijnen. Het landgoed heeft een sprookjesachtige binnentuin omheind door een eeuwenoude lange stenen muur en is gelegen aan de rivier Teviot waar je kunt vissen op zalm en forel. 

De omgeving van Chesters, Schottisch Borders, Schotland

Dit landgoed bevindt zich te midden van de regio Scottish Borders, op een uur rijden van de luchthaven van Edinburgh en anderhalf uur vanaf Newcastle. Er zijn in de omgeving veel leuke dingen te beleven. Breng een bezoek aan het ‘Born in the Borders’ waar je alles leert over de geschiedenis van de omgeving. Ook kun je hier terecht voor mooie souvenirs of aankopen: Schotse ambachtslieden verkopen hier locale en handgemaakte producten. Ook is hier een gezellig café en restaurant. Verder kun je in de omgeving lekker wandelen langs de rivier, spelen in het gras of een rondleiding krijgen door de lokale microbrouwerij, waar bijzondere biertjes verschillende prijzen hebben gewonnen!

Over BoerenBed

Wakker worden met het geloei van de koeien en fluitende vogels, koken op houtvuur, meehelpen op de boerderij, wandelen met de alpaca of tot rust komen in de hottub... Bij BoerenBed geniet je van een heerlijke getaway op de boerderij waar het je aan niets zal ontbreken. Even terug naar de natuur en een vakantie lang simpeler leven op het platteland. Meer weten over dit bijzondere glamping concept? Lees in deze blog alles over BoerenBed.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf    

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio