Accommodatie aanmelden

Camping Isny - Luxe glamping Baden-Württemberg

Isny im Allgäu, Duitsland

  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • TV
  • Vaatwasser
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Supboard verhuur
  • Tennisbaan
  • Barbecue
  • Kleinschalig park
Vanaf prijs per nacht ? 35,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Bent je op zoek naar glamping in het Duitse Allgäu? Dan is Camping Isny ​​de perfecte bestemming voor jou en je gezin. Met het prachtige zwemmeer en midden in de natuur nodigt de camping uit tot verpozen en relaxen!

De accommodaties van Camping Isny

Of het nu gaat om een ​​vakantiehuis, vakantiewoning, slaapton of herderswagen, op Camping Isny ​​in Allgäu vindt je zeker een geschikte accommodatie voor een glamping vakantie. Dankzij de volledige modernisering van de kampeervoorziening van de afgelopen jaren heb je nu de keuze uit drie vakantiewoningen, een vakantieappartement, twee goedkope herderswagens en een bijzondere slaapton. De huisjes Allgäu, Isny ​​en Felderholz zijn gezellige houten huizen en bieden luxe meubilair met alles wat je nodig heeft voor een comfortabele vakantie. De huisjes zijn omgeven door loof- / naaldbomen en groene gebieden op een rustige locatie. Ze liggen ook tussen 7 en 40 m van het meer. Je kunt ook kiezen voor een luxe ingerichte vakantiewoning, direct gelegen aan het meer.

De faciliteiten van Camping Isny

De warme veldhoutvijver op Camping Isny ​​is met zijn vlakke oever zeer geschikt om te ontspannen in de zon. Rond het meer liggen goed onderhouden grasvelden in de schaduw of in de zon. Vanwege het ondiepe water aan de oever is het ideaal om te zwemmen, zwemmen of spetteren. De waterkwaliteit van het meer is uitstekend en wordt regelmatig gecontroleerd door de gezondheidsafdeling. Voor de jongere gasten is er een beperkt spatgedeelte op de vlakke oever. Ook voor de kinderen is er een ruim aanbod aan mooie speeltoestellen. Of het nu gaat om zandbak, tafeltennis, schommel, klimrek, wip of graafmachine, er is hier voor elk wat wils! Er is ook een badmintonveld waar andere balspellen gespeeld kunnen worden.

De omgeving van Allgäu, Baden-Württemberg

Camping Isny ​​is rustig en mooi gelegen op het platteland van Allgäu. De camping is een centraal startpunt voor wandelingen, fietstochten en veel culturele evenementen in de zomermaanden. Voor een uniek uitzicht op de Allgäu-toppen is het maar een paar minuten lopen vanaf de camping. Daarnaast mag je in de zomer een wandeling in Eistobel, de kloof met prachtige watervallen, niet missen. Ook het sprookjeskasteel Neuschwanstein en recreatie- en wellnessbaden in Oberstaufen, Sonthofen en Leutkirch zijn zeer populaire bestemmingen. In de directe omgeving van de camping is er ook een familiespeeltuin met een avonturenspeeltuin. Er is een beachvolleybalveld, schommels, zandbanen, een cowboyfort en tal van speeltoestellen op het complex. Als je van wat cultuur wilt genieten, is de historische oude stad Isny ​​in Allgäu ideaal. Ook mag je het prachtige voetgangersgebied, de herenhuizen, de middeleeuwse torens, het historische stadhuis, de Nikolaikerk en de Opper-Zwabische barokstraat niet missen.

Bij de receptie van Camping Isny ​​kun je meer informatie krijgen over verschillende bestemmingen in de Allgäu of aan de Bodensee.

Bijzonderheden

Op Camping Isny ​​mag je je hond meenemen op vakantie.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio