Accommodatie aanmelden

Mosel Islands - Luxe slaapvaten aan de Moezel

Treis-Karden, Duitsland

  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Wifi (betaald)
  • Aparte slaapkamer voor de kinderen
  • Kleinschalig park
  • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 57,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Heb je altijd al op vakantie willen gaan direct aan een rivier? Dan mag je Mosel Islands zeker niet overslaan. Overnacht in een slaapvat direct aan de Moezel op een 5-sterren camping in de vorm van een klein eiland. Geniet van de omgeving van Treis-Karden tijdens een glamping met het hele gezin aan de Moezel.

De wijnvaten van Mosel Islands

Het slaapvat van Mosel Islands is verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen, een voor 2 en een voor 4 personen.

De 2-persoons slaapton biedt plaats aan 2 personen en is 2,25 m breed en 2,80 m diep. Binnen is er een tweepersoonsbed en een klein zitje. Ook is er infrarood verwarming en een stopcontact. Voor de accommodatie is een overdekte zithoek waar je kunt genieten van het uitzicht.

Als je met meerdere personen wilt komen, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de 4-persoons slaapton. Het is 2.27m breed en 4.30m diep en is geschikt voor 4 personen. Binnen zijn er 4 slaapplaatsen en een zitje waar je het jezelf gemakkelijk kunt maken. Verder heeft de accommodatie 2 stopcontacten en infrarood verwarming voor de koudere dagen.

De faciliteiten van Mosel Islands

Bij Mosel Islands je kunt veel beleven en ontdekken. Voor kinderen is er een leuke speeltuin waar ze zich kunnen uitleven. Ook is er een restaurant waar je vele lekkernijen kunt eten. Op 500 meter afstand is een buitenzwembad waar je tegen een kleine vergoeding kunt afkoelen. Er is ook een jachthaven met een helling voor boten tot 15 meter lang. Voor € 15,- per nacht kun je als campinggast je boot in het water parkeren. Als je 's ochtends broodjes wilt hebben, kun je een korte wandeling maken naar de bakker.

De omgeving van Treis-Karden, Moezel

In de omgeving van het recreatie-eiland Moezeleilanden zijn er veel bezienswaardigheden die je niet mag missen. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Schloss Eltz, de Martberg of de Reichsburg. Ook is er de lange hangbrug Geierlay, van waaruit je kunt genieten van een adembenemend uitzicht. Ook het Moezeldal, waar je prachtige wandelingen kunt maken, is een bezoek waard. Als je wilt sporten, heb je de mogelijkheid om een ​​kanotocht op de Moezel te maken.

De getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een verblijf van een week.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio