Accommodatie aanmelden
+1 Foto's

Glamping - De Bokkesprong

Vrouwepolder, Nederland

  • Fietsverhuur
  • Speeltuin
  • Kleinschalig park
  • Veel privacy
  • Vuurplaats
Vanaf prijs per nacht ? 60,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Bij Minicamping De Bokkesprong kun je slapen in een heuse tipi. In deze compleet ingerichte (indianen) tent geniet je van een bijzondere glamping vakantie. Ontdek de mooie omliggende natuur, ga naar het strand of blijf op de camping waar genoeg te doen is met deze glamping in Zeeland!

De Tipi’s van Minicamping De Bokkesprong

Naast kamperen in een eigen tent kun je ook ‘glamperen’ in een heuse tipi. Slaap met het hele gezin als echte indianen in een compleet ingerichte tipi-tent, een beleving die kinderen en ouders niet snel zullen vergeten. De tipi’s staat samen in het ‘tipi-dorp’, en met een gezellig kampvuurtje erbij is het net echt. Voor de kinderen worden er ook indianenactiviteiten georganiseerd zoals boogschieten en een avontuur in het bos. De tipi's zijn zeer geschikt voor scholen, familiereünies en onvergetelijke vakanties voor families met kinderen. Een leuke extra; de kinderen kunnen zelfs pony rijden bij de Bokkesprong!
De grote tipi is geschikt voor 4 personen. Maar een grotere familie is ook welkom, dan wordt er een speciale slaaptipi bij de grote tent gezet. De grote tipi heeft vier bedden waar je heerlijk op slaapt. Ook kun je zelf in de tent koken met de eenvoudige keukenopstelling en inventaris. In het luxe sanitairgebouw vind je douches en toiletten, evenals wasbakken en een aankleedtafel voor baby’s. 

De faciliteiten van Minicamping De Bokkesprong

Rust, ruimte en natuur vind je in overvloed op Minicamping de Bokkesprong in Vrouwenpolder, Zeeland. De camping ligt achter een boerderij, omgeven door weilanden en een privé belevingsbos met eetbare vruchtjes en kruiden. De kleinschaligheid van de camping maakt het een ideale plek om te ontspannen, en kinderen kunnen er vrijelijk spelen en ontdekken. Door de prachtige ligging, op loopafstand van het Veerse Meer, is deze glamping in Nederland een walhalla voor rustzoekers. Deze glamping in Zeeland heeft ook vele lieve dieren, en kinderen zijn van harte uitgenodigd om te helpen met de verzorging. De konijnen, pony’s en paarden zijn maar wat blij met al die extra aandacht. In de recreatieruimte staan spelletjes, en op het terrein zelf is voldoende ruimte voor allerlei sporten. 

De omgeving van Vrouwepolder, Zeeland

In de omgeving van de glamping kun je natuurlijk wandelen en fietsen, naar het strand of zelfs varen, zeilen en surfen. Er zijn bijvoorbeeld prachtige fiets- en wandeltochten uitgestippeld door de mooie natuur. De gezellige dorpen in de buurt zijn ook ontzettend leuk om te bezoeken, of neem de kinderen mee naar Deltapark Neeltje Jans. En je kunt natuurlijk heerlijk uitwaaien, zonnen en zwemmen op het strand of in de zee. Het strand bij Vrouwepolder en Oostkapelle behoren tot de schoonste stranden van Nederland, hier geniet je van een heerlijk dagje zon-zee-strand! 

Kom je binnenkort slapen in een tipi in Zeeland?

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio