Accommodatie aanmelden

Tiny Houses Gelderland

Een klein huisje maar een groots avontuur! Een Tiny House bewijst dat je niet zoveel vierkante meters nodig hebt om comfortabel vakantie te vieren. Overnacht in een Tiny House in Gelderland en beleef een unieke vakantie of weekendje weg in de natuur.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Tiny Houses Gelderland

Het wordt nog moeilijk kiezen uit die leuke Tiny Houses in Gelderland. Dankzij de enorme populariteit neemt het aantal snel toe. Wat de Tiny Houses met elkaar gemeen hebben, is dat ze een volwaardig huis zijn maar dan wat minder vierkante meters hebben. Doordat ze zo compact, functioneel en vaak ook zelfvoorzienend zijn, kunnen ze op mooie plekken in de natuur staan zonder dat ze belastend zijn voor het milieu. En dat past helemaal in deze tijd waarin veel mensen steeds bewuster wil leven en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter wil laten.

Wie denkt dat een kleiner oppervlak ook minder comfort betekent, heeft het mis. Een Tiny House is namelijk van alle moderne gemakken voorzien. Elke centimeter wordt slim benut. Je beschikt over een heerlijk bed, een kitchenette en in de meeste gevallen een privé badkamer. De grote ramen en het gezellige terras bieden uitzicht op de natuurrijke omgeving. Een Tiny House in Gelderland biedt plek aan minimaal (en vaak maximaal) 2 personen – ideaal voor een romantische vakantie met je partner.

Bijzondere vakantie in een Tiny House in Gelderland

Wil jij ook eens een bijzondere vakantie vieren in een Tiny House in Gelderland? De kleine vakantiehuisjes liggen verspreid door deze veelzijdige provincie. Wil je logeren in een Tiny House in de Achterhoek, de Betuwe of de Veluwe? Elke streek heeft zijn eigen eigenschappen en is daardoor zeer de moeite waard. Overnachten in Tiny House kan op tal van verschillende plekken; in de bossen of het op het platteland, of op een glamping of vakantiepark met voorzieningen zoals een zwembad en horeca. Trek er al wandelend of met de fiets eens op uit en geniet van de natuurlijke schoonheid van Gelderland.

Je hoeft je niet te vervelen tijdens je vakantie in een Tiny House in Gelderland. De grootste provincie van Nederland heeft voor elk wat wils; natuur, cultuur, avontuur en ontspanning. Bezoek hoofdstad Arnhem en het historische Nijmegen, de oudste stad van Nederland; spot de Veluwse Big Five in nationaal park de Hoge Veluwe; bewonder de vele kastelen in de Achterhoek en geniet van het mooie landschap van de Betuwe. Een Tiny House in Gelderland is de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in eigen land.

Beleef een luxe kampeervakantie in een Tiny House in Gelderland!