Accommodatie aanmelden

Tiny Houses Limburg

Een knus klein huisje dat van alle gemakken is voorzien, dat is een Tiny House. In Limburg neemt de populariteit toe wat betekent dat je in deze provincie steeds meer Tiny Houses tegenkomt. Perfect voor een weekendje weg of een vakantie met z’n tweetjes.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Tiny Houses Limburg

Wie zoekt, zal ze vinden; Tiny Houses in Limburg maken een opkomst en liggen verspreid door het deels vlakke en deels glooiende landschap waar de provincie bekend om staat. In een tijd waarin we allemaal proberen te ‘consuminderen’ en (milieu)bewuster proberen te leven, past een vakantie in een Tiny House perfect. Zo’n klein huisje, met een oppervlak van 15m 2 tot 50m 2 , bewijst dat je helemaal niet zoveel ruimte en spullen nodig hebt om comfortabel te leven. En wie zich wel eventjes een reus in een poppenhuisje voelt, staat met één stap buiten in de prachtige vrije natuur.

Logeren in een Tiny House is heel knus, romantisch en een echte beleving. De inrichting is sfeervol en de voorzieningen van het huisje laten niets te wensen over, alles is aanwezig. Je slaapt in een comfortabel bed, er is een kitchenette zodat je zelf kunt koken,  een gezellig leefgedeelte en een badkamer met een douche en ee toilet. Dankzij de grote ramen of schuifpui geniet je van veel lichtinval. Daardoor loopt binnen over in buiten, en omgekeerd. Een Tiny House kan op wielen staan waardoor hij te verplaatsen is, maar er zijn er ook die een vaste plek en een fundering hebben.

Bijzondere vakantie in een tiny house in Limburg

Wil je midden in de natuur verblijven maar wil je niet het comfort van thuis ervoor opgeven? Dan beleef je een luxe én bijzondere vakantie in een Tiny House in Limburg. Door het innovatieve design, het gebruik van duurzame (bouw)materialen en de installatie van zonnepalen, een wateropvang en bijvoorbeeld een composttoilet kan een tiny house zelfs zelfvoorzienend zijn. Daardoor kan een Tiny House op afgelegen plekken in de natuur staan, in de bossen of het platteland, maar je vindt ze ook op glampings en vakantieparken waar je geniet van faciliteiten zoals een zwembad of horeca.

Wil je een Tiny House huren in Noord-, Midden- of Zuid-Limburg? Lekker even ontsnappen aan de hectiek van alledag met je geliefde en genieten van elkaars gezelschap, de rust en de natuur. Een Tiny House is een fijne vakantiebestemming maar ook een perfecte uitvalsbasis om de meest zuidelijke provincie van Nederland te ontdekken. Met de auto, de fiets of de benenwagen trek je eropuit en bezoek je omliggende dorpen en steden, attractieparken, musea en natuurgebieden. Breng een bezoek aan Maastricht en Valkenburg, ga shoppen in Roermond, maak een uitstapje naar het drielandenpunt in Vaals, en geniet van de natuur in nationaal parken De Groote Peel en De Maasduinen. Limburgers houden van bourgondisch eten en zijn trots op de Limburgse vlaai. Fijnproevers komen dus ook zeker aan hun trekken.

Beleef een luxe kampeervakantie in een Tiny House in Limburg!