Accommodatie aanmelden

Tiny Houses Veluwe

Wil je luxe vakantie vieren in het groen? Dan kun je slapen in een Tiny House op de Veluwe. Dichter bij de natuur kom je niet! Geniet van een bijzondere en zeer romantische overnachting midden in het mooiste natuurgebied van Nederland.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Tiny Houses Veluwe

Wil je vakantie vieren midden in de natuur, maar wel met alle luxe en comfort van thuis? Dan zijn Tiny Houses op de Veluwe wel wat voor jou. Een Tiny House is vrij letterlijk een ‘klein huisje’ dat van alle moderne gemakken is voorzien. Deze micro-woningen zijn tegenwoordig ontzettend populair en springen dus overal uit de grond. Tiny Houses op de Veluwe zijn vooral bijzonder vanwege de
perfecte ligging in het groen. Denk je eens in; slapen in een Tiny House met de Veluwe als achtertuin. Dat is toch genieten?

Door de zorgvuldige indeling en inrichting van de ruimte ontbreekt het je aan niets in een Tiny House. ‘Less is more.’ Elke vierkante centimeter in het interieur wordt benut waardoor het huis compact en heel functioneel is. Daarbij zijn Tiny Houses vaak ook duurzaam gebouwd en zelfvoorzienend waardoor ze perfect passen in de huidige trend van (milieu)bewust leven met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

Bijzondere vakantie in een tiny house op de Veluwe

Je beleeft een bijzondere vakantie in een tiny house op de Veluwe. Ontsnap aan de hectiek van alledag en vestig je voor even in een luxe vakantiehuisje in de natuur. Een Tiny House biedt veelal plek aan 2 of misschien 4 personen, ideaal voor een vakantie of weekendje weg met je geliefde en eventueel de kinderen. Je beschikt over alle denkbare gemakken; een comfortabel bed, een kitchenette met benodigdheden om zelf te koken, een leefgedeelte en vaak ook een badkamer. Grote ramen laten veel licht binnen en laten zo de ruimte groter lijken. Gooi de openslaande deuren naar het terras open en geniet van de omliggende natuur.

Een Tiny House huren op de Veluwe kan op heel veel plekken. Kies voor een huisje aan het water, in het bos, op een gezellig vakantiepark of op een leuke glamping. De Veluwe is een enorm beschermd natuurgebied in Gelderland waar je in alle rust vakantie kunt vieren. Liefhebbers trekken eropuit, met de fiets, een mountainbike of met de benenwagen en gaan op zoek naar de Veluwe Big Five. Je vindt hier ook veel verschillende leuke steden, attractieparken, bezienswaardigheden en musea, zoals bijvoorbeeld Arnhem en Apeldoorn, Paleis het Loo en het Kröller-Müller Museum, de Apenheul en Koningin Julianatoren.

Beleef een luxe kampeervakantie in een Tiny House op de Veluwe!