Accommodatie aanmelden

Tiny Houses Veluwe

Wil je luxe vakantie vieren in het groen? Dan kun je slapen in een Tiny House op de Veluwe. Dichter bij de natuur kom je niet! Geniet van een bijzondere en zeer romantische overnachting midden in het mooiste natuurgebied van Nederland.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Tiny House Veluwe

Zin een vakantie midden in de natuur, terwijl je wel geniet van alle lux en comfort die je kent van thuis? Dan is een Tiny House op de Veluwe iets voor jou. Deze kleine huisjes zijn van alle moderne gemakken voorzien, en zijn ontzettend populair. Voordeel voor de vakantiegangers, want dit betekent ook dat ze haast overal te vinden zijn. Een Tiny House Veluwe is extra bijzonder vanwege de ligging in de natuur. Zo slaap je in een Tiny House maar heb je de prachtige Veluwe als achtertuin. Dat is pas echt genieten!

Ondanks dat Tiny Houses klein zijn, zijn ze zó ingericht dat alles past wat nodig is. Door de zorgvuldige inrichting wordt alle ruimte in het huisje goed benut. Compact én functioneel. Meestal zijn Tiny Houses ook duurzaam gebouwd en zelfvoorzienend. Wil je een vakantie met een kleine ecologische voetafdruk? Dan is een Tiny House Veluwe een goede optie.

Bijzondere vakantie in een tiny house op de Veluwe

Boek je een tiny house op de Veluwe, dat staat er een bijzondere vakantie op je te wachten. Kom helemaal tot rust in je luxe vakantiehuisje in de natuur. De meeste tiny houses zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Ideaal wanneer je een weekendje weg wil met je partner, en eventueel kinderen. Een tiny house beschikt over een bed, kitchenette zodat je zelf kan koken, leefgedeelte en vaak ook privé sanitair. De grote ramen zorgen voor een mooi zicht op de natuur hebt, veel natuurlicht én het laat de ruimte groter lijken.

Er zijn veel plekken op de Veluwe waar je een tiny house kan huren. Van huisjes aan het water of in het bos tot aan huisjes op een vakantiepark of glamping. De omgeving biedt daarnaast ook nog genoeg opties om te fietsen, mountainbiken of wandelen op het prachtige natuurgebied in Gelderland. Wil je de stad in? Dan zijn Arnhem en Apeldoorn in de buurt. Andere bezienswaardigheden en attractieparken zijn Paleis het Loo en het Kröller-Müller Museum, de Apenheul en Koningin Julianatoren. Genoeg te doen en zien, dus boek snel je eigen Tiny House Veluwe.

Veelgestelde vragen over Tiny Houses Veluwe

WAT IS EEN TINY HOUSE?

Een tiny house is een huisje met een klein oppervlakte, maar dat alsnog genoeg plek heeft om alles te bieden wat je nodig hebt. Tegenwoordig zijn er veel tiny houses die je kunt boeken om in te overnachten. Veel tiny houses zijn zelfvoorzienend.

IS EEN TINY HOUSE DUURZAAM?

De meeste tiny houses zijn duurzaam. Doordat het kleine huisjes zijn, verbruiken ze ook minder. Minder water, minder stroom en minder gas. Ook worden veel tiny houses gemaakt van duurzame materialen en zijn sommige zelfs geheel zelfvoorzienend. Denk hierbij aan zonnepanelen voor energie of het opvangen van regenwater om weer te gebruiken in het huis.

WAT ZIJN MOOIE TINY HOUSES OP DE VELUWE?

Er zijn veel mooie tiny houses te boeken in Nederland, waarvan er veel beschikbaar zijn op een glamping op de Veluwe. Bekijk ons aanbod en boek een tiny house midden in de natuur.