Accommodatie aanmelden

Tiny Houses Zeeland

Wil je vakantie vieren aan zee? Is een hotel te ongezellig en een tent of caravan niet luxe of comfortabel genoeg? Dan is een Tiny House in Zeeland de perfecte oplossing. Geniet met z’n tweetjes van een bijzondere overnachting in een klein huisje op het strand of in de natuur van Zeeland.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Tiny Houses Zeeland

Zon, zee, strand en duinen. Tiny Houses in Zeeland zijn de perfecte uitvalsbasissen voor een ontspannen vakantie aan de kust. Wie zich wil terugtrekken uit de hectiek van alledag en zich wil onderdompelen in rust en natuur, kan een Tiny House huren op een van de Zeeuwse eilanden. Tiny Houses passen helemaal in de trend van ‘consuminderen’. Dit kleine huisje is namelijk vaak duurzaam gebouwd en zelfvoorzienend waardoor hij helemaal past bij een milieubewuste levensstijl. Een Tiny House in Zeeland bewijst dat je helemaal niet zoveel nodig hebt, spullen of vierkante meters, om comfortabel te leven.

In een Tiny House logeren is superknus en heel romantisch. Je verwacht het misschien niet, maar de inrichting is bijzonder comfortabel en juist is de meeste gevallen erg luxe. Over alles is nagedacht en elke centimeter van het huisje wordt goed benut. Zo beschik je over alle gemakken als in een gewoon huis; een comfortabel bed, een kitchenette met alle benodigdheden om zelf te koken, een badkamer met de gewenste voorzieningen en een sfeervol leefgedeelte waar je kunt ontspannen. Op het terras geniet je van een schitterend uitzicht op de omgeving.

Bijzondere vakantie in een tiny house in Zeeland

Geniet van een bijzondere vakantie in een tiny house in Zeeland met je geliefde. Een Tiny House biedt veelal plek aan 2 personen, soms zelfs 4, waardoor het bijzonder geschikt is voor een romantische vakantie aan zee. Wil je compleet ontspannen of er toch eens tussenuit? Je kunt doen en laten wat je wilt, Zeeland heeft ontzettend veel te bieden.

Zeeland is een veelzijdige provincie waar je zowel op het water als op het land van alles kunt ondernemen. Luieren op de stranden, zwemmen in zee, watersporten op open water en wandelen door de duinen. Bezoek historische steden zoals Middelburg en Zierikzee, kijk je ogen uit bij de Deltawerken of geniet van livemuziek tijdens een gaaf festival of concert. Natuurlijk kun j ook naar hartenlust wandelen, fietsen en varen door de natuur – en zeehonden spotten!

Beleef een luxe kampeervakantie in een Tiny House in Zeeland!