Accommodatie aanmelden

Tiny Houses Noord-Holland

Luxe kamperen in een Tiny House? Tiny Houses in Noord-Holland bewijzen dat dat je helemaal niet veel nodig hebt om te genieten van een fijn verblijf. Deze huisjes mogen dan klein zijn: ze zijn heerlijk en je vindt in een Tiny House alles wat je nodig hebt. Geniet van een unieke overnachting in een Tiny House en ontdek waarom deze trend zo populair is.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Tiny Houses Noord-Holland

Tiny Houses zijn immens populair en er komen er steeds meer bij. Van huisjes met een bijzonder design tot Tiny Houses die volledig ecologisch, zelfvoorzienend zijn. Deze kleine huisjes bieden al het comfort en gemak van een normaal huis, maar ze hebben een kleiner oppervlak. Klein maar heel fijn! Binnenin wordt elke vierkante centimeter benut waardoor het huisje compact, functioneel en vaak zelfs ook zelfvoorzienend is. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig.

Wil je wel eens slapen in een Tiny House in Noord-Holland? Ontdek bij Glampings alle mogelijkheden. Je vindt Tiny Houses in Noord-Holland op veel verschillende plekken en campings: midden in de natuur, op gezellige vakantieparken en zelfs vlakbij het strand. 

Bijzondere vakantie in een Tiny House in Noord-Holland

Een vakantie in een Tiny House in Noord-Holland is niet alleen bijzonder, maar ook nog eens goed voor het milieu. De Tiny House trend is ontstaan in een tijd waar men steeds milieubewuster leeft met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk wil achterlaten. Tiny Houses zijn hier de ideale uitkomst voor. De huisjes zijn veelal duurzaam gebouwd, goed geïsoleerd en dus bijzonder energiezuinig. Wie denkt dat het interieur dan ook basic is, heeft het mis. Tiny Houses zijn vrijwel altijd super modern ingericht en afgewerkt, inclusief een comfortabel bed, een fijne badkamer en een kitchenette met alle benodigdheden om te koken.

Noord-Holland is een heerlijke bestemming voor een vakantie in een Tiny House. Je hebt hier genoeg opties en mogelijkheden: ontdek het bruisende Amsterdam tijdens een citytrip, ga eropuit in de veelzijdige natuur, bezoek andere leuke steden en in Noord-Holland vind je natuurlijk het Nederlandse strand. Door de diversiteit en rijke geschiedenis van Noord-Holland is er meer dan genoeg te beleven voor jong en oud.