Accommodatie aanmelden

Tiny houses Zuid-Holland

Een gezellig knus huisje dat van alle gemakken is voorzien, dat is een Tiny House. In Zuid-Holland zijn ook steeds meer Tiny Houses te vinden. Perfect voor een unieke vakantie of weekendje weg in de natuur met z’n tweetjes of met het gezin.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Tiny Houses Zuid-Holland

Zon, zee en strand maar ook natuur en gezellige steden. Tiny Houses in Zuid-Holland zijn de perfecte uitvalbasis voor een combinatie van deze verschillende elementen voor een ontspannen vakantie. Tiny Houses worden steeds populairder, dit kleine knusse huisje is namelijk zelfvoorzienend, compact en duurzaam gebouwd. Het bevindt zich ook nog eens op mooie plekken in de natuur en zorgt ervoor dat jouw ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft. Alles wat je nodig hebt en toch een comfortabele ontspannen vakantie!

Wil je eens slapen in een Tiny House in eigen land? Ontdek bij Glampings alle mogelijkheden. Je vindt deze kleine huisjes op veel verschillende plekken, midden in de natuur, dicht bij het strand of juist dicht bij de bruisende steden.

Bijzondere vakantie in een Tiny House

Genieten van een bijzondere vakantie in een tiny house met het gezin of met je geliefde. Een Tiny House biedt veelal plek aan 2 personen en soms zelfs aan 4. Wil jij ontspannen maar af en toe er ook even tussenuit? Zuid-Holland heeft enorm veel te bieden!

De Tiny Houses in Zuid-Holland liggen verspreid door deze veelzijdige provincie, waar je van alles kunt ondernemen. Bezoek het Nederlandse Manhattan in de bruisende stad Rotterdam, of bezoek Royal Delft voor een echte Delfts Blauw ervaring. Op zoek naar meer rust en natuur? Het Nationale Park De Biesbosch is een waterrijk natuurgebied. Verken de Biesbosch te voet, met de fiets of vaar langs de groene oevers en de kronkelende kreekjes.  Ook het strand ligt om de hoek, bezoek de verschillende kustplaatsen en maak een heerlijke strandwandeling in Noordwijk, Scheveningen, Kijkduin of Ouddorp. 

Beleef een luxe kampeervakantie in een Tiny House!