Accommodatie aanmelden

Tiny Houses Overijssel

‘Less is more’, ofwel ‘klein maar fijn’: een Tiny House heeft minder vierkante meters dan een normaal huis maar dat betekent niet dat je hoeft in te leveren op luxe en comfort. Huur een Tiny House in Overijssel en ontdek dat je eigenlijk niet zoveel nodig hebt, spullen of vierkante meters, om heerlijk vakantie te vieren in de natuur.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Tiny Houses Overijssel

Tiny Houses in Overijssel zijn de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in de natuur. Je vindt de compacte vakantiehuisjes namelijk op mooie plekken in het bijzondere bos- en heidelandschap van deze natuurrijke provincie. Een Tiny House is letterlijk een ‘klein huisje’ van zo’n 15m 2 tot 50m 2 dat vaak met duurzame materialen is gebouwd en op een mooie plek staat. Met zonnepalen en een wateropvang is zo’n huisje soms ook geheel zelfvoorzienend. Daarmee passen Tiny Houses helemaal in de trend van ‘consuminderen’, (milieu)bewust leven en ontkoppelen van de hectiek van het stadse leven.

Wie denkt dat minder vierkante meters ook minder luxe betekent, heeft het mis. Tiny Houses zijn namelijk ontzettend praktisch én sfeervol ingericht, en van alle moderne gemakken voorzien. Zo slaap je in een echt bed, heb je beschikking over een luxe badkamer, er is een mooie keuken of kitchenette aanwezig en je kunt loungen in het leefgedeelte. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en op het terras geniet je van het uitzicht en de omgeving. Nog een groot voordeel van een Tiny House huren; omdat het binnen zo klein is, is de motivatie om naar buiten te gaan extra groot.

Bijzondere vakantie in een tiny house in Overijssel

Je beleeft gegarandeerd een bijzondere vakantie in een tiny house in Overijssel samen met je partner of kinderen. Het huisje is superknus, de ligging is prachtig en je dankzij de rust komt je echt even tot jezelf. Lijkt het je leuk op in een huisje op wielen te slapen, of wil je een Tiny House huren in het bos of op het platteland? Misschien spreekt vakantie vieren op een glamping of vakantiepark juist meer aan dankzij de faciliteiten die deze plekken hebben. Het kan allemaal, er is keuze genoeg.

Overijssel is ook nog eens een ideale provincie om lekker vakantie te vieren of om een weekendje of midweekje te verblijven. Je vindt er natuur, cultuur, historie en entertainment in overvloed. Wil je glamperen in Salland of Twente? In het mooie Vechtdal, de Weerribben of de kop van Overijssel? Rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers genieten met volle teugen. Wie adrenaline zoekt, maakt een uitje naar spannende attractieparken zoals Hellendoorn of Slagharen. Liefhebbers van cultuur, architectuur en een voortreffelijke gastronomie bezoeken de oude Hanzesteden zoals Zwolle, Kampen en Deventer.

Beleef een luxe kampeervakantie in een Tiny House in Overijssel!