Accommodatie aanmelden

Glamping - Slapen bij de beren

Han-sur-Lesse, België

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
Vanaf prijs per nacht ? 105,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Logeren bij de beren – één worden met de natuur! Beleef een uitzonderlijk weekend op een uniek natuurdomein. Verblijf in een rustieke chalet die uitkijkt op de verblijfplaats van onze twee bruine beren.

Op glamping locatie Domein van de Grotten van Han ervaar je het magische gevoel van weer helemaal één te worden met de natuur. Geen auto’s, geen radio, geen tv, geen internet, enkel het geluid van de vogels, de wilde dieren rondom jou en het ruisen van de bladeren. Je herontdekt jezelf in een sprookjesachtig en ongerept gebied dat je zelden nog tegenkomt.

Bij aankomst op het Domein word je opgewacht door een vriendelijke begeleider die je naar de berenhut brengt. Daar wacht je een heerlijke barbecue, raclette of steengrilmaaltijd (al naargelang het seizoen). De rest van de avond geniet je van pure “quality time” met je vrienden of familie: Gewoon samen relaxen en ontsnappen aan de dagelijkse stress.

De volgende ochtend word je wakker bij het gezang van de vogels. Je hebt nog alle tijd om rustig te ontbijten vooraleer de begeleider jullie oppikt voor een privéwandeling door het hart van het Wildpark. Jullie zijn de enige zielen in het park, en je ontmoet de dieren op een heel andere, veel authentiekere manier.

Tijdens het weekend in Han-sur-Lesse heb je ook de mogelijkheid om de andere attracties te bezoeken: De wereldberoemde Grot van Han, het volledige Wildpark (te voet of per Safaricar), de expositie met archeologische vondsten en 3D speleogame Prehistohan en het museum Han van Weleer waar het landelijke leven uit de jaren 1900 wordt tentoongesteld.

De pelsjagershut is eenvoudig, maar het nodige comfort is aanwezig: een open haard, een koelkast, een badkamer. Je slaapt op veldbedden. Slaapzakken, kussens en lakens zijn aanwezig. Maar je mag natuurlijk ook je persoonlijke spulletjes meenemen. Er kunnen maximaal 12 personen overnachten in de hut.

Groepstarieven 
Volwassenen: €105,- per persoon (minimum 7 personen).
Kinderen : (4/12 jaar) : €65,- per kind.
Mogelijkheid om dit arrangement ook individueel of voor kleine groepjes te reserveren, het minimumtarief bedraagt echter steeds €700,-. Verblijf maximaal 1 nacht.

Inbegrepen in het arrangement
- PassHan ticket (bezoek van de Grot van Han + het Wildpark + de PrehisoHan _ het museum Han 1900)
- Privéwandeling in de droge vallei van de Lesse.
- Avondmaaltijd met drankjes (1 fles wijn + 1 75cl fles Blonde van Han (lokaal bier) per 3 volwassenen en water/grenadine à volonté).
- Overnachting in de pelsjagershut
- Ontbijt

 

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio