Accommodatie aanmelden

Domaine des Grottes de Han - Lodges Belgische Ardennen

Han-sur-Lesse, België

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
Vanaf prijs per nacht ? 105,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Logeren bij de beren – één worden met de natuur! Beleef een uitzonderlijk weekend op een uniek natuurdomein en glamping in de Belgische Ardennen. Verblijf in een rustieke chalet of lodge die uitkijkt op de verblijfplaats van onze twee bruine beren.

De lodges van Domaine des Grottes de Han

Op glamping locatie Domein van de Grotten van Han ervaar je het magische gevoel van weer helemaal één te worden met de natuur. Geen auto’s, geen radio, geen tv, geen internet, enkel het geluid van de vogels, de wilde dieren rondom jou en het ruisen van de bladeren. Je herontdekt jezelf in een sprookjesachtig en ongerept gebied dat je zelden nog tegenkomt.

De pelsjagershut is eenvoudig, maar het nodige comfort is aanwezig: een open haard, een koelkast, een badkamer. Je slaapt op veldbedden. Slaapzakken, kussens en lakens zijn aanwezig. Maar je mag natuurlijk ook je persoonlijke spulletjes meenemen. Er kunnen maximaal 12 personen overnachten in de hut. 

De faciliteiten van Domaine des Grottes de Han

Bij aankomst op het Domein word je opgewacht door een vriendelijke begeleider die je naar de berenhut brengt. Daar wacht je een heerlijke barbecue, raclette of steengrilmaaltijd (al naargelang het seizoen). De rest van de avond geniet je van pure “quality time” met je vrienden of familie: Gewoon samen relaxen en ontsnappen aan de dagelijkse stress.

De volgende ochtend word je wakker bij het gezang van de vogels. Je hebt nog alle tijd om rustig te ontbijten vooraleer de begeleider jullie oppikt voor een privéwandeling door het hart van het Wildpark. Jullie zijn de enige zielen in het park, en je ontmoet de dieren op een heel andere, veel authentiekere manier.

De omgeving van Han-Sur-Lesse, Belgische Ardennen

Tijdens het weekend in Han-sur-Lesse heb je ook de mogelijkheid om de andere attracties te bezoeken: De wereldberoemde Grot van Han, het volledige Wildpark (te voet of per Safaricar), de expositie met archeologische vondsten en 3D speleogame Prehistohan en het museum Han van Weleer waar het landelijke leven uit de jaren 1900 wordt tentoongesteld. 

 Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio