Accommodatie aanmelden

Rhön Indianer Hotel - Luxe tipi tenten in Hessen

Poppenhausen, Duitsland

  • Barbecueën toegestaan
  • Extra voorzieningen voor invaliden
  • Huisdieren welkom
  • Kleuterbad
  • Restaurant
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 25,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Het tipi dorp op het Rhön Indianer Hotel is een prachtige locatie voor gezinnen en groepen. Ervaar het echte glamping gevoel in een luxe tipi in Hessen en geniet van een bijzondere vakantie in Poppenhausen, aan de voet van de Wasserkuppe.

De tipi tenten van het Rhön Indianer Hotel

Het tipidorp van het Rhön Indianer Hotel is geschikt voor een kort weekend, een familievakantie, voor jeugdgroepen of voor bedrijfsuitjes. Afhankelijk van de grootte van de groep zijn de tipi tenten geschikt voor 2-15 personen. Binnen vind je ligstoelen met met schuim gevulde jute zakken, waar je kunt rusten en slapen. Er zijn ook vuurkorven direct bij de tent voor een gezellige avond bij het (kamp)vuur. In het tipidorp is een eenvoudig nachttoilet, een koude opslag voor je eigen eten en een keukentent. De douches en andere toiletten van het sanitair bevinden zich in het hoofdgebouw, op ongeveer 200 meter van het tipidorp.

De faciliteiten van het Rhön Indianer Hotel

Het Rhön Indianer Hotel biedt tal van mogelijkheden voor een speciale vakantie in het biosfeerreservaat Rhön. De kinderen kunnen bijvoorbeeld stoom afblazen in de speeltuin of afkoelen in het kleine "Apachemeer". Bovendien is er in het tipi dorp een speelparcour met verschillende speelmogelijkheden zoals boogschieten, kanoën en goud jagen voor de Rhön indianen training.
Heb je geen eten mee? Dan kun je terecht bij de boerderijwinkel voor een rijke selectie aan verse producten. Ook is er twee keer per week een bakdag in de eigen houtoven waar Rhöner brood, tipi brood, taarten en pizza wordt gebakken. Van deze lekkernijen kun je vervolgens genieten in de gezellige biertuin tegenover de Bauernlanden. 

De omgeving van POPPENHAUSEN, HESSEN

In de buurt van het Rhön Indianer Hotel zijn er veel plaatsen en bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn voor een bezoek. Beklim de Wasserkupe, de hoogste berg in Hessen en bekend als de berg van zweefvliegers. Daarnaast zijn er de kasteelruïnes Ebersburg, het High Wildlife Park in Gersfeld, het barokke paleis Fasanerie in Eichenzell en de grens driehoek (Hessen, Beieren, Thüringen) met de Zwarte Moor. Als je wilt afkoelen, zijn er buitenzwembaden in Poppenhausen, Gersfeld en Dalherda. Voor kinderen is de kinderacademie met het beloopbare hart in de nabijgelegen stad Fulda een interessante excursiebestemming. Boniface City biedt ook een verscheidenheid aan winkels en attracties voor het hele gezin.

De getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht en persoon ouder dan 5 jaar. Vanaf twee nachten wordt de prijs verlaagd tot 20,00 € en van drie nachten tot 17,00 €.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio