Accommodatie aanmelden

Glamping - CampSpirit

Biddinghuizen, Nederland

  • Barbecueën toegestaan
  • Nederlandstalige eigenaar
Vanaf prijs per nacht 115,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Avontuurlijk kamperen op een onbewoond eiland en overnachten in sfeervol ingerichte Indianen tipi's of een Mongoolse yurt? Dat kan bij CampSpirit op eiland De Kluut, gelegen midden in het Veluwemeer, vlakbij Harderwijk. Kom hier comfortabel kamperen en zorgeloos genieten van de prachtige natuur met weids uitzicht over het water.

Als je met de veerboot naar het eiland wordt gebracht, zul je al merken dat je het dagelijkse leven achter je laat. Omringd door water en natuur is het heerlijk om even de tijd voor jezelf te hebben...

Op een deel van dit onbewoonde eiland staan volledig ingerichte, authentieke nomadententen, zoals de Indianen tipi, de Mongoolse yurt en Sahara tenten. Deze tenten zijn zodanig opgesteld dat het geheel een knusse en avontuurlijke sfeer uitstraalt, terwijl er voor iedere gast voldoende ruimte is voor privacy.

Het is ook mogelijk om het gehele eiland exclusief af te huren voor een vriendenweekend, familiereünie, bruiloft, training, teambuilding of bedrijfsuitje. Dus CampSpirit is een ideale groepsaccommodatie.

De yurt ziet er door de ronde vorm bijzonder aantrekkelijk en vriendelijk uit. Deze weervaste tent heeft bovenin een lichtkoepel waardoor 's nachts de sterren zichtbaar zijn. De uitzonderlijke steunpilaren, de talrijke houten dakspaken en de lichtkoepel geven je een betoverend gevoel. En 's avonds als de kaarsjes branden, met een knapperend vuurtje in de houtkachel weet je niet wat je meemaakt; zo romantisch en knus, een echte authentieke belevenis!

De yurt is voorzien van bedden, lakens en dekbedden, een kachel, kastjes, een zitgedeelte, koelbox, gasstel, kookbenodigdheden en eetgerei. Aan de voorzijde is een klein terrasje gemaakt om lekker buiten te kunnen zitten. Op het eiland staan twee 4-persoons yurts opgesteld op een apart plekje midden op het eiland, omringd door riet en struikgewas. Lekker uit de wind en met veel privacy!

De Indianen tipi heeft een krachtige uitstraling door de unieke vormgeving. Het is een prachtig gezicht om de tipi's op de zandvlakte aan de kop van het eiland te zien staan. In het midden van de tipi kun je 's avonds een vuurtje stoken zodat het lekker warm en knus is in de tent. Door de speciale rookflappen te openen, kan de rook van het vuur naar buiten stijgen. Zo kun je vanuit je bed naar de sterrenhemel kijken. Voor ieder kind een unieke belevenis om te overnachten in een echte Indianen tipi!

De tipi is compleet ingericht met opgemaakte bedden voorzien van dikke matrassen, kastjes, tafeltje, kussens, een kookstel, koelbox, kookbenodigdheden, eetgerei, vuurplaats en hout. Bij elke tipi staat picknicktafel en hangt een hangmat. Op het eiland staan twee 2-persoons tipi's, twee 4-persoons tipi's en twee 6-persoons tipi's opgesteld.

Een grote tipi is ingericht als gemeenschappelijke ruimte. In deze tipi lounge kun je rondom een behaaglijk vuurtje wegzakken op comfortabele kussens, marshmallows roosteren of aardappelen poffen en andere gasten ontmoeten. Er liggen gezelschapsspelletjes, boeken en tijdschriften en kleurboeken voor de kinderen. Buiten kun je heerlijk wegdommelen in een van de hangmatten.

Eiland de Kluut is gelegen midden in het Veluwemeer, vlakbij het historische stadje Harderwijk. Vier keer per dag vaart onze veerboot op en neer naar Flevoland (park Flevostrand) vanwaar je allerlei uitstapjes kunt maken. De overtocht duurt 10 minuten.

Het eiland is voor een deel natuurgebied, waar een paadje door heen loopt. Op het andere deel van het eiland staan de tenten verspreid, met veel ruimte en privacy. Aan de noordkant van het eiland is een klein haventje.Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio