Accommodatie aanmelden

Camping Au an der Donau - Lodges Oostenrijk

Au an der Donau, Oostenrijk

  • E-bike verhuur
  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Restaurant
  • Wifi (gratis)
  • Eco-friendly
  • Kleinschalig park
  • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 50,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Hallo en een warm welkom op Camping Au an der Donau in het idyllische Opper-Oostenrijk. Jouw volgende Glamping accommodatie ligt direct aan het Donau-fietspad en niet ver van Linz. Overnacht in een gezellige glamping lodge en geniet van het land, de cultuur en de natuur.

Glamping lodges

Op camping Au an der Donau wachten in totaal 5 lodges op je. De "Wassermann" hutten zijn ingericht met een tweepersoonsbed en hebben beddengoed en een klein terras met meubilair. Volgens het motto, klein maar machtig, kun je het hier echt gezellig maken. Er zijn ook eivormige hutten "koekoeksnest", waarvan er één kan worden geboekt door maximaal drie personen en zelfs kan worden omgebouwd tot een slaapzaal. De sanitaire voorzieningen vindt je in de directe omgeving van jouw accommodatie. Uiteraard kun je ook gebruik maken van alle andere faciliteiten op de camping. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan.

De faciliteiten Camping Au an der Donau

Het parkachtige gebied ligt ingebed tussen de Donau en een idyllische natuurlijke vijver. Gezinnen, stellen en groepen genieten van onvergetelijke uren rond het kampvuur en de gezamenlijke crackersbarbecue. Het liefdevol ontworpen gebied, met bloemen op de dwarsdam, trottoirs langs het water en parkeerplaatsen gescheiden door struiken maken het plaatje van deze natuurlijke plek compleet. Een duik in de Donau zorgt voor verkoeling bij warm weer, het aangrenzende grote grasveld en het Donaustrand nodigen uit tot zonnebaden. In de gastentuin en op het culturele podium ontmoeten natuurliefhebbers, bewoners en gasten van de camping elkaar en genieten samen van een adembenemend uitzicht op de Donau. Van een uitgebreid ontbijt tot heerlijk gebak in de middag tot een heerlijke maaltijd in de avond, je kunt hier je hart ophalen. Ook kun je fietsen en e-bikes huren en gebruikmaken van gratis WiFi.

De omgeving van Au an der Donau, Opper-Oostenrijk 

Niet ver van Linz en midden tussen de metropolen Salzburg en Wenen, is Au an der Donau ook de ideale locatie voor culturele uitstapjes naar grotere steden. Natuurlijk nodigt de Donau je uit om te gaan zwemmen, varen, fietsen, inline skaten op het Donau-fietspad of om te genieten van avontuurlijke wandelingen door de uiterwaarden van de Donau. Hier beginnen talrijke vlakke fietsroutes en uitdagende rondreizen naar schilderachtige bestemmingen aan beide zijden van de Donau.

De vermelde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen voor een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio