Accommodatie aanmelden

FarmCamps De Geele Bosch

Oldeholtwolde, Nederland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Ontbijtservice
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht 48,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

FarmCamps De Geele Bosch heeft een gezellig en ruim kampeerveld midden tussen de weilanden en grenzend aan de rand van het privé bos. Kom genieten op deze melkveehouderij in Friesland en help mee met het opvoeden van de kalfjes.

De accommodatie
De 11 safaritenten zijn lekker ruim, comfortabel en volledig ingericht. In principe hoef je niks mee te nemen van huis, want aan alles is gedacht! De luxe safaritent is ideaal voor een gezin, het is namelijk geschikt voor 2-4 personen. De tenten bij De Geele Bosch zijn nog niet aangesloten op het riool dus er is geen stromend water en vast toilet. Wel hebben alle tenten een chemisch toilet en een jerrycan met waterpomp in de keuken. Douchen kan in het verwarmde sanitair gebouw op de boerderij.

De faciliteiten
Vanaf het veld kunnen de wat grotere kinderen via twee boomstammen het avonturenbos in waar ze heerlijk aan de slag kunnen met hutten bouwen, klauteren in de Klimtoren van tractorbanden en kunnen spelen in de boomhut. Op het midden van het kampeerveld is een speelplaats met een schommel en een plaats om een lekker groot kampvuur te maken. Naast de kalveren, zijn er ook 2 lieve knuffelpony's. Als gast mag je dieren lekker vertroetelen en verzorgen, dat vinden ze heerlijk.

Omgeving
FarmCamps De Geele Bosch ligt in Oldeholtwolde in het mooie Friese landschap. Met kinderen is het leuk om een bezoek te brengen aan het Kameleon eiland, zodat ze de avonturen van de “Schippers van de Kameleon” kunnen beleven. De Friese meren in de omgeving zijn ideaal om te verkennen met een huurbootje.

Extra faciliteiten
Daarnaast biedt FarmCamps De Geele Bosch een aantal handige faciliteiten en lekkere extra’s aan om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zo is er een boerderijwinkeltje en een boerderijterras, waar je een broodje of een pannenkoek kan eten. Daarnaast kan je jezelf ook heerlijk laten verwennen door een lekker ontbijtje bezorgd bij de tent of een barbecue pakket.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio